نوشته اصلی توسط
saharjavid
مرسي از همه دوستاني كه برام نظر گذاشتن خودم هم قبول دارم كه بايد خودم باشم ولي ايشون و دفعه اولي هست كه تنهايي ميبينم شايد رفتاري از نظر من ياخيلي از كسا بدنباشه ولي از نظر يه فرد انقد مذهبي بد باشه من ميخوام اين جوررفتارها رو بفهمم.يه جورايي ميخوام سياست رفتاربااين تيپ آدمها رو ياد بگيرم.ديروز كه رفته بودم مسجد غير مستقيم ازچندنفر سوال كردم كه ميدونستم ميشناسنش همه غيرازخوبي و پاكي و ايمان چيزي نگفتن بامعيارهاي من واسه همسر خيلي همخوني داره براي همين ميخوام سنجيده ترين رفتارها رو داشته باشم.ديروز دختر خالم ميگفت اين آقا خيلي وقت بوده منو ميشناخته و ميخواسته اقدام كنه ولي معرف يا راه سنجيده اي پيدا نكرده بوده وقتي فهميده من دخترخالش هستم ازش خواسته كه شماره بده تا خواهرش تماس بگيره شرايط منو بپرسه.من فكر ميكردم از طريق پسر خالم اقدام كرده ولي ديروز فهميدم با دختر خالم حرف زده. دختر خالم ميگفت وقتي باهاش حرف ميزدم نگام نميكرد ولي متوجه حرفام بود بعدم زياد باهام همكلام نشد فقط در حد همين چند كلمه و گرفتن شماره ميخواست خانوادش واسه پرسيدن شرايط اقدام كنن نه خودش شرايط منو ازش بپرسه.ازاين رفتارش خيلي خوشم اومده و تقريبافهميدم حدودخيلي چيزها رو رعايت ميكنه.
از شما عزيزان ميخوام كمكم كنيد بفهمم ممكنه چه سوالاتي بپرسه و يه شخص مذهبي اولين سوالاتش چي هستش بازم تشكر ميكنم از همتون كه برام وقت ميگذاريد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)