به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 177

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 اردیبهشت 88 [ 11:11]
    سطح
    46
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    209

تشکرشده 211 در 131 پست

Array

RE: با این شوهر نق نقو چیکار کنم؟خسته شدم!!!

سلام به همه دوستهای خوبم!
    اصلا باورم نمی شد به این سرعت بهم جواب بدین یه دنیا ممنون!
    ترانه جان من هم همین فکر رو می کنم ولی نتیجه اش می دونی چیه؟!یه بار با عجله رفتم بیرون و نتونستم بهش خبر بدم!وقتی برگشتم کلی شاکی بود که چرا بهم نگفتی این در حالی هستش که خودش اگه دیر بیاد و می دونه واقعا چقدر نگران می شم کمتر پیش میاد که خبر بده وقتی هم می گم چرا یه زنگ نزدی و نگرانم کردی می گه اینقده ضعیف نباش از بس ایمانت ضعیفه!توکلت به خدا کمه و....!!!
    آقا مهدی ممنون از توجهتون.شاید بگین دارم یه طرفه به قاضی می رم ولی باور کنین تو این مدت همین محبت و توجه زیادی کار دستم داده حالا هم که می خوام متعادل تر عمل کنم نمی شه!راستش همسرم رو دوست دارم ولی یه وقتهایی با کارهاش حسابی اعصابم رو خرد می کنه و ازش بدم میاد!
    آخه چی می گن محبتی که یه طرفه هست مایه دردسره!می گه دوستم داره ولی دوست داشتنش به یه شیوه خاصیه!من که عروسک نیستم که بخواد هر جور می خواد باهام رفتار کنه !همین که یه ذره باهاش مخالفت کنم سریع جبهه می گیره!و بقیه اش هم که دیگه معلومه!
    نقطه ضعف؟؟!!نمی دونم سعی کردم پیدا کنم ولی نشد!!!آخه همسرم با خودش هم لج می کنه آدم پیچیده ای هستش!به این راحتی نمی شه به درونش راه پیدا کرد.اگه بگه یه موضوعی اینجوریه و من بگم آره تو درست می گی !گاهی پیش میاد که چند دقیقه بعد حرفش رو عوض می کنه و می گه نه!اینجوری نیست!!!!اگه هم بگم نه!می گه فقط بلدی حرف بزنی نمی خوای بفهمی آدم چی می گه!!!حالا من با این آدم چیکار کنم!!!یه وقتهایی آدم رو روانی می کنه!!!
    مرسی دوست عزیز ممنون که درک می کنین من چی می گم.به موضوعی که بهم پیشنهاد دادین فکر می کنم !
    شاد عزیزم دوست خوبم مرسی از راهنمایتت!نمی دونم می تونم جواب بگیرم یا نه!یه بار همین کار رو انجام دادم ولی بدتر شد!گفت تو من رو مسخره کری و همین بچه بازی ها رو می کنی اونوقت خیال می کنی می فهمی !و....و حتی بهش نگاه هم نکرد!!!
    باز هم ممنون از همه شما دوستهای خوبم!خیلی خوبه آدم یه امیدی داشته باشه که کسی هست که به حرفهاش گوش کنه و سعی کنه بهش کمک کنه !
    از همه تون ممنونم!

2. کاربر روبرو از پست مفید گلپر تشکرکرده است .

گلپر (شنبه 26 مرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)