تودختري............لايق بهتريني...........دررابطه بابسته شدن بخت بزاريه چيزبهت بگم من زماني كه بادوست پسرم بودم برام اصلاخواستگارنمي اومد بااينكه چيزي كم نداشتم يه بارباهمديگه حسابي دعوامون شد ومشكل ازخودآقابود وهمش بهانه مي آوردكه بام تموم كنه منم كه ديدم كه خيلي اصرارميكنه گفتم باشه بات تموم ميكنم بعددوروزپس ازكات كردن برام يه خواستگارخوب اومد من بهش جواب مثبت دادم وخبرروبه دوست پسرم دادم كه من ميخوام عقدكنم شوكه شد وگفت بايدبهمش بزني گفتم مگه تومن نميخواستي وبام بهم زدي پس چرا گفت نه وكلي نفرينم كرد من اهميتي ندادم ولي يه دفعه مراسم عقدم بهم خورد حس كردم نفرين اون باعث شدرفتم پيش مشاورمذهبي ودردودلم گفتم گفت نبايدبه اين چيزهااعتقادي داشته باشي بخت هيج وقت بسته نميشه اتفاقاشماوقتي عمرتون پاي كسي تلف ميكنيد ومنتظرشون ميشيد تابيادخواستگاري اين بخت روميبنده توبه خودت اومدي وخودت ازشراون رابطه غيرسالم وناپاك خلاص كردي وخودت به ازدواج دعوت كردي تاازشرگناه خلاص شي پس بدون خداباتوست
گلم توداري خودت ازرابطه ناپاك دورميكني ودوست نداري ديگه باش دوست باشي وازدواج صلاح ميدوني اگه خواستگارنداري به اين معني نيست همش ازنفرينهاي اوست شايدبه شرايط خاص توباشه خداهميشه پشت وپناه بندش هست وقتي خداازكارت راضي باشه ديگه هيچ نفريني تاثيرنداره

علاقه مندی ها (Bookmarks)