سلام
خوب فکر کن... یکی رو انتخاب کن که تو رو به خاطر زیباییت نخواد!! چون اگه زیباییت رو از دست بدی ، اونوقت دیگه تو رو دوست نداره... یکی رو قبول کن که تو رو با همه زشتی ها و زیبایی هات بخواد...تو نباید به خودت مغرور بشی و بگی من حیفم... هیچ فکر کردی اگه این زیبایی رو نداشتی ، بازم همچین فکری می کردی؟؟؟ یه لحظه با خودت فکر کن که اتفاق ناگواری برات افتاده و زیباییت رو از دست دادی! اونوقت خودتو توی آیینه ی دلت نگاه کن. اونوقت بازم اون حرف رو میزنی؟ هر چقدر هم زیبا باشی ، هیچ فکر کردی 40 سال دیگه چه شکلی میشی؟؟ کسی رو انتخاب کن که 40 سال دیگه هم تو رو همینقدر دوست داشته باشه.... اگه فکر میکنی پسر خاله ات همون کسیه که بیشتر به سیرتت نگاه میکنه نه صورتت ، حتما ً قبولش کن... هر بار همچین فکری کردی ، فوری فکرت رو عوض کن و بگو : نه... من وفادار میمونم ، چون دوسش دارم. اگر واقعا ً میخوای زیبایی رو برای خودت ملاک قرار بدی ، پس باید صبر کنی تا شخص ایده آلت به خواستگاریت بیاد. مطمئنم اونوقت هم دودل میشی و تردید میکنی که ایشون که اینقدر زیباست ، نکنه بی وفا باشه و همین باعث بشه یه روز پشیمون بشم!!! اگه زیبایی اینقدر برات مهم باشه ، همچین مشکلاتی هم پیش میاد....
به جای زیبایی ، خوبی هاشون رو ببین...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)