با خواندن مطلبتان در اين پالگراف 6 خطي سه بار احساسم عوض شد.
اول كه گفتيد:
با خودم گفتم عجب خانواده خوشبختي و عجب مرد قدر داني. مي خواستم بهتون بگم خيلي بهتون تبريك مي گم كه از زندگي تون راضي هستيد و اينقدر خوب از خوبي هاي همسرتان مي گيد.سلام. من يك مرد سي واندي ساله هستم. همسرم زن زيبايست و قبل از ازدواج با هم آشنايي داشتيم. يك فرزند دوساله داريم و بايد اعتراف كنم كه همسرم نه تنها زن خوبيست بلكه يك مادر نمونه هم هست. از ازدواج خودم و انتخاب خودم بسيار راضي هستم و خدا را شكر زبانزد دوست و آشناييم.
با خواندن ادامه مطابتون:
يك حس دلسوزي داشتم از اين كه مردي كه اينقدر عاشق همسرش است ولي نيازهاي شما در زندگي زناشويي به دلايلي ( بعد از تولد فرزندتان كه تا حدودي طبق گفته متخصصان طبيعي است) تامين نمي شود. و تصميم داشتم بهتان بگويم كه حتماً براي درمان پيش متخصص برويد و همانطور كه گفتم تا حدودي اين قضيه طبيعي است ولي اگر ادامه دار و طولاني شود ابتدا با نزديكي و صميمت شما با همسرتان و صحبت و ريشه يابي مشكل از طرف شما در صورتي كه به گفته دوستمانpariya-babak شايد به دلايلي از شما دلگير هستند يا دچار افسردگي بعد از زايمان شده اند و يا سوء تفاهمي بينتان پيش آمده كه با محبت شما و صحبتهاي دلگرم كننده تان اعتماد به نفس از دست رفته به همسرتان بر مي گردد و در غير اين صورت حتما از متخصص كمك بگيريد.اما مشكلي كه هر روز در زندگي ما و البته از ديدگاه من هروز پررنگتر ميشود مسئله ارتباط جنسي ماست. با حضور كودكمان رابطه جنسي بين من و همسرم تقريباً به صفر رسيده و من گاهي مجبور به خود ارضايي ميشوم. به طرق مختلف از او مطالبه ميكنم اما او در اكثر موارد رد ميكند. شايد هر دوماه يا بيشتر يكبار و با هم همبستر ميشويم.
ولي با خواندن آخر مطلبتان:
لحظه اي خيلي عصباني شدم به قدري كه مي خواستم بهتان بگم. آقاي محترم درسته كه نياز طبيعي و حق مسلم شما به دلايلي توسط همسرتان تامين نمي شود ولي واقعاً برايتان متاسفم آيا اگر شما مدتي دچار ناتواني شويد همسرتان محق مي دانيد كه براي تامين نياز جنسي خود به شما پشت كند و خيانت كند. آيا شما راضي مي شود كه وقتي بيمار هستيد و يا در شرايط خاص همسرتان تنهايتان بگذار و دنبال خواسته ها و نيازهاي خود برود. آيا وقتي دچار ورشكستگي مالي مي شود همسرتان حق دارد كه دنبال همسري پول دار باشد كه نيازهاي مالي اش را تامين كند. واقعاً برايتان متاسفم كه همچين فكري به سرتان زده و جرات مطرح كردنش را يافتيد. اعتراف به خوشبختي و خوبي همسرتان همان قدر برايم جالب و قابل تحسين بود كه اين اعتراف بيشرمانه از همان مردي كه دو سه خط بالاتر را نوشته بود جالب و نهايت گستاخي و خودخواهي بود.متاسفانه قصد دارم با زن ديگري رابطه جنسي برقرار كنم. ميدانم كه درست نيست اما از خود ارضايي بهتر است. ببخشيد كه خيلي خلاصه نوشتم.
اميدوارم كمي انصاف داشته باشيد و به خاطر لذتهاي آني دست به كارهايي نزنيد كه لذتهاي واقعي تان و زندگي خوبتان را با دستان خود از بين ببريد. كمي صبوري و تقوي پيشه كنيد كه به گفته خداوند اين براي شما بهتر است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)