رومینا نگاه کن!نوشته اصلی توسط romina60
این از طرفی ها همه شون بازی روانی خودت با خودته
این مسیر به اندازه کافی بازی داره
بیشتر از دغدغه های دادگاه تو جدایی دغدغه های فکری برای آدم بازی ساز میشه
ممکنه طرف مقابلت این بازی رو شروع کنه:
طلاقت نمیدم. اینقدر بدو تا موهات بشه رنگ دندونات. مگه پسرمون معتاده؟دست بزن داره؟خیانت کرده؟ تو زن نبودی که نتونستی نگهش داری؟اصلا تو سالم نبودی؟اومده بودی واسه مهریه.من چیزیو از دست نمیدم تو ضرر کردی که باکره نیستی و....و...و....اینها همه پیش میاد
شک نکن
اینقدر این حرفها آزارت میدن که راهتو گم کنی
حالا تو خودت پیش از همسرت بازی رو شروع کردی
اگه طلاق نده
اگه خساست کنه
اگه اذیتم کنه
از دادگاه میترسم
بعدش چی میشه
میتونم ازدواج کنم یانه و...و...و..
باور کن اینارو میفهمم.خوب هم میفهمم اما وقتی تو خودت داری با این افکار بازی رو ادامه میدی دیگه نیازی به حضور اون نیست
تو الان باید اینارو برای خودت حل کنی
واسه همین گفتم برو پیش مشاور و کنارش یه وکیل خوب
وقتی ذهنت درگیر مهریه است پس مهمه.تو ناخودآگاهت شکل گرفته
وقتی نگران فهمیدن یا نفهمیدن خانوادتی پس مهمه
وقتی نگران شغلتی پس مهمه
اینارو واسه خودت حل کن با کمک مشاور
اگه میخوای حق و حقوقت رو بگیری از قبل آماده حرفها باش .اصلا اونارو نشنو چه برسه به اینکه خودت بشی اسطوره ترس و نگرانی و چه کنم
حالا ممکنه این وسط آرامش روانیت برات مهمتر باشه و بسته به فرهنگ خانواده ات و شرایطت تصمیم بهتری بگیری
بعد از طلاق چقدر پشتیبانت هستند
براشون مهمه
برای خودت مهمه
اصلا اگه جدا بشی برنامه ات چیه؟درس؟ کار؟ غصه خوردن؟نفرین کردن؟پشیمونی از جدایی که ای کاش باهمون شرایط تحمل میکردم؟
اینارو گفتم بازی
باور کن روزی که این مسایل برات حل بشه بهترین و درست ترین تصمیم رو تو آرامش میگیری
اگه میتونی با مشاور و خانواده ات کاملا شرایط رو بررسی کن
اگه میدونی مهریه قدری التیامت میده بگیر حداقل بخشیش رو
من میگم از هیچی نترس و بر اساس ترس تصمیم نگیر اگر از تصمیمت مطمین باشی بی کدار به آب نمیزنی
وکیل خوب یادت نره.حتا اگه میتونی پیش چند تا وکیل خوب برو ومشاوره بگیر.قرار نیست حتما انتخابشون کنی جلسات مشاوره رو برو
پیش روانشناس خوب هم برو و جزییات رو مطرح کن تا اشتباه نکنی دوستم
سوالی بود در خدمتم
راستی دلیل سوالات: گاهی وقتی داخل ماجرایی اینقدر به همه چیز نزدیکی که با بزرگنمایی میبینیشون یا حتا نمیبینی
اما گفتنش برای کسی که خارج ماجراست شاید زاویه نگاهتو عوض کنه
پس از گفتن ترسی نداشته باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)