سلام romina60
اول که تصمیم در مورد طلاق به شدت مرز باریکی داره و به همین دلیل هیچ کس نه توصیه اش میکنه و نه ردش و همه میگن خودت شرایطتو بررسی کن
آیا تو این مدت تماسی از طرف ایشون گرفته نشده؟
در ضمن رومینا هر تصمیمی میگیری باید آروم باشی اگه از الان بخوای اینقدر با ترس و دلهره و اگر و اما پیش بری هر تصمیمی بگیری پشیمونت میکنه
اینکه آیا ازدواج میکنی؟آیا خوشحال میشی؟چرا جذب این آقا شدی و... باید برات حل شده باشه
یعنی دقیقا ایرادهای خودت رو بفهمی و ترمیمش کنی که چه جدا شدی و چه زندگی کردی باز مشکلی برات پیش نیاد
اول اینکه خیلی زود تصمیم گرفتی به ازدواج باهاش و حالا هم خیلی زود میخوای جداشی
لطفا بنویس(بدون اشاره به جزییات)چه تلاشی از طرف تو و خانواده ات و خانواده ایشون برای رفع مشکلات شد؟
این آقا الان دقیقا چه رفتاری داره و چه تصمیمی گرفته؟تاحالا حضوری باهاتون صحبت کرده یا نه؟
مشکل ایشون با مشاور چیه؟سابقه بیماری داشتن؟خانواده اش چی میگن؟
در ضمن اگه تصمیم به موندن گرفتی بدون رفتن پیش مشاور و شناخت دقیق مشکلات بینتون به هیچ وجه ازدواج نکن
واما تصمیمت به جدایی
اینو بدون همه این شاید ها و استرس ها و تلخی ها و ترس ازآینده ها تو این مسیر هست برات.بارها پشیمون میشی بارها میترسی بارها پر خشم و نفرت میشی بارها گریه میکنی و میگی چرا من و...
اما اینا میگذره مهم اینه بفهمی نه تو اولیش هستی نه آخریش پس تصمیماتتو کنار دو چیز پیش ببر
اول وکیل
دوم مشاور و روانشناس برای خودت
من اصلا درست نمیبینم از همه حقوقت بگذری اما اگه توافق میخوای بکنی حتما سر مقداری از سکه ها توافق بکن
چون باتوجه به این همه نگرانیت و این که هر دو اشتباه کردید و ایشون هم تو این اشتباه شریکه بهتره این راهو بری
در ضمن بازم میگم من حرفم سر جداشدن یا نشدنت نیست
این تصمیمیه که خودت میگیری با توجه به بررسی دقیقت
اما من هر دو حالت رو سعی کردم بگم
در هر دو حالت هم نیاز به آرامش داری نه ترس از آینده
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)