بیشتر مزایای من نسبت به ایشون ظاهریه.از لحاظ تحصیلاتی و درآمدی ایشون بالاترن.من نگران اختلاف سنی بودم که نکنه شور زندگیشون از من خیلی کمتر باشه.اما خدا رو شکر (حالا با توجه به برداشتی که از اولین صحبت ها داشتم) قابل پذیرش بود.
مزایای زیادی داره.خانواده ی خوب و معتقد،کار خوب،جاه طلبی سازنده،رفتار گرم و تا حدی صمیمی.
من با 2 مسئله تو ظاهرشون مشکل دارم و هرچقدر سعی می کنم که با دید مثبت همه چیو نگاه کنم از جلوی چشمام نمیره.اول اینکه من بلند قدم.حدودا 169 سانتی متر.ایشون فقط کمی(در حد 5-6 سانتی متر) از من بلند ترن.یعنی حتی کفش پاشنه بلندم نمیتونم بپوشم چون حس بسیار بدی بهم دست میده که با همسرم همقد باشم.مشکل اساسی دیگه کم مو بودن ایشونه که نمیدونم چه جوری باهاش کنار بیام.موهاشون از جلو خیلی کمه و احتمالا کم تر هم بشه.من دلم نمیاد که به غرور و شخصیت کسی توهین کنم و بگم که برو مو بکار و این قضیه هم مهمه برام.کاری میتونم براش کنم؟
اصولا من تو ظاهر 2تا مورد برام مهم بود که یکیش بلندی قد بود و اون یکی هم کچل نبودن و کم نبودن موها.هرکی هم به پستم میخوره تو ظاهرش از این قسمت میلنگه
در کل صورت ظاهری من نسبت به ایشون سرتره و متاسفانه و متاسفانه من حرف مردم روم تاثیر گذاره و اگه کسی از ظاهرش بد بگه خوبیاش جلوی چشمم نمیاد دیگه.دوست دارم با غرور و احساس عالی کنارش گام بردارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)