به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 14:00]
    سطح
    22
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    925

تشکرشده 957 در 224 پست

Array

RE: مخالفت خانواده

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    سلام به شما

ضمن اینکه به هیچ عنوان رابطه رو (حتی با حضور خانواده ها) به خارج از منزل انتقال ندید و این مخالفت خانوم کاملا منطقی بوده و نشون میده که ایشون هدفی جز ازدواج نداره و این اصلا ربطی به پافشاری و عجول بودن این خانوم نداره

ایشون فقط میخواد همه چیز رسمی و زیر نظر بزرگترها صورت بگیره که کار و نظر کاملا پسندیده و منطقی هستش.

پیشنهاد من به شما اینه که قصد ازدواج با هر کسی رو دارید قطعا رسمی وارد بشید و نگران وابسته شدن خانوم و ..نباشید.ممکنه اگر کسی ایشون رو تو خیابون ببینه(با شما و مادرت) کل آینده اش تحت تاثیر قرار بگیره...

تو تاپیک قبلیتون گفته بودین که برادر این خانم میگه موضوع رو به خانواده ها بگیم و شما فکر کردی عجول هستن و حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست ..
    همون جا هم بهتون گفتم که این نشانه ی عجول بودن نیست .. نشانه ی نجابت این خانم و اصرارشون بر رسمی بودن روابطه که جای تحسین داره ..

شما الان همه ی افکارت رو به هم ریختی و هر لحظه یه تصمیم میگیری .. هر حرف و حرکت رو برای خودت بزرگ میکنی و ازش نتیجه گیری میکنی ..
    سعی کن اول با خودت یه دل بشی .. یعنی تو این 4 5 ماه شناخت نسبی از اون خانم به دست اوردی .. پس خوب بسنج و با هر حرف دیگران مردد نشو .. به ذهنت نظم بده .. 28 سال سن برای یه مرد یعنی اینکه میتونه عاقلانه تصمیم بگیره .. احساسات و هیجانات کاذب رو به خودت راه نده و منطقی برخورد کن ..
    هر وقت با خودت به نتیجه رسیدی و دیدی که این خانم با همه ی ویژگی هاش برات قابل قبوله به فکر راضی کردن خانواده ت باش .. که پیشنهاد میکنم این کار رو هر چه سریع تر انجام بدی چون خدا رو خوش نمیاد دختر مردم رو منتظر نگه داری و اخرش هم بگی خانواده م راضی نشدن ..

2. 5 کاربر از پست مفید الف-ح تشکرکرده اند .

الف-ح (شنبه 16 دی 91)

qpnuir
    مهمان

RE: مخالفت خانواده

نقل قول نوشته اصلی توسط الف-ح
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    سلام به شما

ضمن اینکه به هیچ عنوان رابطه رو (حتی با حضور خانواده ها) به خارج از منزل انتقال ندید و این مخالفت خانوم کاملا منطقی بوده و نشون میده که ایشون هدفی جز ازدواج نداره و این اصلا ربطی به پافشاری و عجول بودن این خانوم نداره

ایشون فقط میخواد همه چیز رسمی و زیر نظر بزرگترها صورت بگیره که کار و نظر کاملا پسندیده و منطقی هستش.

پیشنهاد من به شما اینه که قصد ازدواج با هر کسی رو دارید قطعا رسمی وارد بشید و نگران وابسته شدن خانوم و ..نباشید.ممکنه اگر کسی ایشون رو تو خیابون ببینه(با شما و مادرت) کل آینده اش تحت تاثیر قرار بگیره...

تو تاپیک قبلیتون گفته بودین که برادر این خانم میگه موضوع رو به خانواده ها بگیم و شما فکر کردی عجول هستن و حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست ..
    همون جا هم بهتون گفتم که این نشانه ی عجول بودن نیست .. نشانه ی نجابت این خانم و اصرارشون بر رسمی بودن روابطه که جای تحسین داره ..

شما الان همه ی افکارت رو به هم ریختی و هر لحظه یه تصمیم میگیری .. هر حرف و حرکت رو برای خودت بزرگ میکنی و ازش نتیجه گیری میکنی ..
    سعی کن اول با خودت یه دل بشی .. یعنی تو این 4 5 ماه شناخت نسبی از اون خانم به دست اوردی .. پس خوب بسنج و با هر حرف دیگران مردد نشو .. به ذهنت نظم بده .. 28 سال سن برای یه مرد یعنی اینکه میتونه عاقلانه تصمیم بگیره .. احساسات و هیجانات کاذب رو به خودت راه نده و منطقی برخورد کن ..
    هر وقت با خودت به نتیجه رسیدی و دیدی که این خانم با همه ی ویژگی هاش برات قابل قبوله به فکر راضی کردن خانواده ت باش .. که پیشنهاد میکنم این کار رو هر چه سریع تر انجام بدی چون خدا رو خوش نمیاد دختر مردم رو منتظر نگه داری و اخرش هم بگی خانواده م راضی نشدن ..
    راستی به نظر شما بعد از دیدن خانواده ها بعد از جلسه رسمی خواستگاری چه مدت اشنایی(صیغه محرمیت) معمولا لازمه؟
    4و5 ماه؟بعد عقد

اینور میخواهم به خانواده ام هم فرصت بدهم که تحقیقی دارند انجام بدهند بعد نگند ما که کاری نکردیم
    که بعدا هی سرکوفت نزنند به ما
    ولی یک چیزهایی من رو به شک انداخته
    همین عجول بودن
    یا اینکه از گذشته خانم هم با تحقیق باید باخبر بشم که مشکلی چیزی نبوده
    از محل زندگی ودانشگاه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)