عزیز دلم
اول از همه به خودت ایست بده.با این طرز برخورد با شوهرت به هیچ جا نمیرسی! این رو از من که دو تا پیراهن بیشتر پاره کردم قبول کن
اولا سعی کن که یک مقدار صبرتو بیشتر کنی و با کوچکترین چیز و یا حرفی که بینتون پیش میاد اینجور به هم نریزی!!حرف من اینه : چرا نمی تونه مثل آدم حرف بزنه ، بگه از این حرفت ناراحت شدم . حالا هم که من اومدم می گم چته؟ باز نمی گه . الکی لج می کنه قهر می کنه هزار مساله و عیب و ایراد دیگه رو پیش می کشه روی اعصاب من راه می ره . من هزار تا فکر کردم تا غروب . خیلی بهم بر خورد که گفت : بابا گفته بود 2-3 میلیون ولی حالا شده 5/4 میلیون .
بعد هم اگه میبینی عصبیه و به قول خودت قهر کرده! یک کم بهش فرصت بده خیلی آروم کارهاتو انجام بده انگار که هیچ اتفاقی نیافتاده. تا هر دوتون یک کم آروم بشید. بعدش هم نباید بااین لحن بگی ""چته؟!!"" یا ""بیا ببینم چی می گی "" بعد از اروم شدن هر دوتون میتونی بری بهش بگی میخوای راجع به اون موضوع حرف بزنیم؟ مثل اینکه دچار سوتفاهم شدی!! درسته که شما زن و شوهر هستید و نزدیکترین آدمها به همدیگر هستید ولی این دلیل نمیشه که با بی احترامی با هم حرف بزنید و همدیگر رو خطاب قرار بدید! سعی کن همیشه احترامش رو نگه داری حتی در خلوت!!
هر چه قدر هم که عصبانی باشی نباید با لحن تحقیر آمیز با شوهرت صحبت کنی. بذار خودت و اون آروم بشین و بعد بشینید با هم صحبت کنید.تحصیلکرده ها اینجوری صحبت میکنند .اشتباه دیگه ات اینه که با صجبتهات میخوای بهش بقبولونی که تو اشتباه کردی و حق با من بوده!! معلومه که این بحث به نتیجه نمیرسه!! باید حرفات رو بهش بزنی بدون اینکه در حرفات بخوای کسی رو محکوم کنی. اینکه با زور و و دعوا صدا بلند کردن نظرت رو به کسی بقبولونی هیچوقت جواب نداده.وقتی هم فهمیدم از لحنم ناراحت شده بهش توضیح دادم که من عجله داشتم ، مشتری داشتم ، اصلا منظوری نداشتم . بازم قبول نمی کنه . بابا...... نمی فهمه حرف منو . نمی خواد قبول کنه اشتباه کرده . بازم مثل بچه لج می کنه
اگر هم می بینید توی این تاپیک اینقدر تحقریش کردم چون خیلی از دستش عصبانیم خیــــــلــــی . به خاطر هیچ و پوچ یک روز کامل حرص خوردم به خاطر هیچ گناه و تقصیری .
اول از همه خودت رو آروم بکن و به خاطر این چیزای پیش و پا افتاده هم اعصاب خودت رو و هم اون بنده خدا رو به هم نریز عزیزم. حیف نیست روزهای به این خوبی رو با این دعواهای الکی خراب کنید؟!
عزیزم به نظر من یکم باید روی کنترل عصبانیتت کار کنِی!! این میتونه به بهتر شدن روابطت با شوهرت و کلا اجتماع کمک کنه موفق باشی عزیزم.

با این طرز برخورد با شوهرت به هیچ جا نمیرسی! این رو از من که دو تا پیراهن بیشتر پاره کردم قبول کن 

علاقه مندی ها (Bookmarks)