به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

RE: هیچ وقت برای من وقت نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط tutu
    چطور ماهی باشم براش؟ یکم موضوع رو باز کن ...

توی چشماش خیره نگاه کن همراه با یه لبخند ملیح ، حدود یک دقیقه بعد نگاهت و حواست رو به جای دیگه ای سوق بده ...
    وقتی میاد خونه تون با صدای بلند بهش سلام کن و بگو عزیزم الان میام پیشت ... ولی سرت رو به کاری گرم کن و حرف های عاشقاه بهش بزن که " جیگری امروز دلم خیلی هوات رو کرده بود نبودی که حیف شد و ... ولی به کارت مشغول باش .. تا خودش بیاد ... اگر هم نیومد وقتی خواستی بری پیشش از فاز عاشقانه بیا بیرون اما تابلو نباش ، معمولی باش
    کمی متانت به خرج بده ، متانت یعنی اینکه سهل الوصل نباش ، اجازه بده دل شوهرت برات تنگ بشه
    برای این کار هم لازمه از تمرکز روی شوهرت بیایی بیرون ، و برای خودت فعالیت های سازنده ای رو انتخاب کنی ،
    برای خودت برنامه ریزی داشته باش ...
    از الان یادبگیر که همه چیز نازو نوازش های عاشقانه نیست

من عشوه و ناز و ادا به قدر کافی دارم . انقدرم زیاده که دوستای دخترم هم گاهی بهم کشش پیدا میکنن .

ببخشید رک بهت میگم ها ... اما اگر ناز و نوازش شما از نوع زنانه باشه نباید دوستای دخترت بهت کشش پیدا کنند
    معمولا آدم ها مجذوب نازهایی میشن که براشون جالب هست ، همون طوری که بچه ها بهت گفتند ، جای شما و همسرت عوض شده ...
    دقت کن ،منظورم اون ظرافت زنانه نیست ها که شما صددرصد داری ، منظورم رفتارهایی هست که مرد رو جذب میکنه
    ببین اگر یه دختری به همه پسرها چراغ سبز نشون میده ، پسری مشتاق نمیشه بره خواستگاری اش ، ولی دختری که خیلی قرص و محکم هست ، پسرها براش میمیرن و هرکدوم برای خواستگاریش باهمدیگر رقابت می کنند
    کلا مردها از زنی که خیلی خیلی دم دستشون باشه و مدام و بیست و چهارساعته قربون صدقشون بره خوششون نمیاد

یه دوستی داشتم که همیشه میگفت خوش به حال مردی که خانومش تو باشی آخه خیلی ظرافت زنونت زیاده .

ببین من پستت رو کامل نخونده بودم ، خط به خط می خونم و جواب میدم ، دیدی بهت گفتم ظرافت داری ، اما اون ناز زنانه جاش خالی هست

من از نظر زنانگی و رفتارهای لطیف دخترانه مشکلی ندارم . میدونم منظورتون چیه چون دیدم خانم هایی که یکمی توی رفتارا و ظاهرشون شبیه پسرها رفتار میکنن و هیچ ظرافتی در وجودشون نیست.

عزیز جان ، مشکل توی ظرافت نیست ، توی اون ناز زنانه هست ، که در حال حاضر معنی اش میشه کمی با تامل به شوهرت ابراز عشق و علاقه کن و اجازه بده شوهرت جای خالی ات رو حس کنه
    نکته: زنها دوست دارند شوهرشون بهشون صبخ به خیر بگن ، بعد وسط روز هم تماس بگیرن و هم اس ام اس عاشقانه واسه زنشون بفرستند ، شب هم با یه دسته گل بیان خونه و از راه که میرسن همون جوری با لباس بیرون زنشون رو بغل کنند و بهش بگن چقدر امروز از اینکه زنشون پیششون نبوده دلتنگ و غمگین شده اند .... لذا تمام این رفتارها رو زنان برای اثبات عشقشون برای شوهرشون انجام می دهند ،غافل از اینکه این رفتارها نه تنها مرد را خوشحال نمی کند ، بلکه باعث سردی و فراری شدن مرد از کنار زن می شود ... یعنی مرد دقیقا فاصله می گیرد ، جواب تلفن و اس ام اس و ... را نمی دهد تا اون خلاء را برای خودش ایجاد کند تا بعدش بتواند بیاد به سمت زنش و ابراز عشق کنه ، هرچقدر شما بیشتر ابراز عشق می کنی ، فکر نکن داری درست عمل می کنی ، بلکه بیشتر داری شوهرت رو به سمت عدم پاسخگویی و سردی سوق میدهی

2. 3 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

بالهای صداقت (چهارشنبه 13 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)