چطور ماهی باشم براش؟ یکم موضوع رو باز کن ...
توی چشماش خیره نگاه کن همراه با یه لبخند ملیح ، حدود یک دقیقه بعد نگاهت و حواست رو به جای دیگه ای سوق بده ...
وقتی میاد خونه تون با صدای بلند بهش سلام کن و بگو عزیزم الان میام پیشت ... ولی سرت رو به کاری گرم کن و حرف های عاشقاه بهش بزن که " جیگری امروز دلم خیلی هوات رو کرده بود نبودی که حیف شد و ... ولی به کارت مشغول باش .. تا خودش بیاد ... اگر هم نیومد وقتی خواستی بری پیشش از فاز عاشقانه بیا بیرون اما تابلو نباش ، معمولی باش
کمی متانت به خرج بده ، متانت یعنی اینکه سهل الوصل نباش ، اجازه بده دل شوهرت برات تنگ بشه
برای این کار هم لازمه از تمرکز روی شوهرت بیایی بیرون ، و برای خودت فعالیت های سازنده ای رو انتخاب کنی ،
برای خودت برنامه ریزی داشته باش ...
از الان یادبگیر که همه چیز نازو نوازش های عاشقانه نیست
من عشوه و ناز و ادا به قدر کافی دارم . انقدرم زیاده که
دوستای دخترم هم گاهی بهم کشش پیدا میکنن .
ببخشید رک بهت میگم ها ... اما اگر ناز و نوازش شما از نوع زنانه باشه نباید دوستای دخترت بهت کشش پیدا کنند
معمولا آدم ها مجذوب نازهایی میشن که براشون جالب هست ، همون طوری که بچه ها بهت گفتند ، جای شما و همسرت عوض شده ...
دقت کن ،منظورم اون ظرافت زنانه نیست ها که شما صددرصد داری ، منظورم رفتارهایی هست که مرد رو جذب میکنه
ببین اگر یه دختری به همه پسرها چراغ سبز نشون میده ، پسری مشتاق نمیشه بره خواستگاری اش ، ولی دختری که خیلی قرص و محکم هست ، پسرها براش میمیرن و هرکدوم برای خواستگاریش باهمدیگر رقابت می کنند
کلا مردها از زنی که خیلی خیلی دم دستشون باشه و مدام و بیست و چهارساعته قربون صدقشون بره خوششون نمیاد
یه دوستی داشتم که همیشه میگفت خوش به حال مردی که خانومش تو باشی آخه خیلی ظرافت زنونت زیاده .
ببین من پستت رو کامل نخونده بودم ، خط به خط می خونم و جواب میدم ، دیدی بهت گفتم ظرافت داری ، اما اون ناز زنانه جاش خالی هست
من از نظر زنانگی و رفتارهای لطیف دخترانه مشکلی ندارم . میدونم منظورتون چیه چون دیدم خانم هایی که یکمی توی رفتارا و ظاهرشون شبیه پسرها رفتار میکنن و هیچ ظرافتی در وجودشون نیست.
عزیز جان ، مشکل توی ظرافت نیست ، توی اون ناز زنانه هست ، که در حال حاضر معنی اش میشه کمی با تامل به شوهرت ابراز عشق و علاقه کن و اجازه بده شوهرت جای خالی ات رو حس کنه
نکته: زنها دوست دارند شوهرشون بهشون صبخ به خیر بگن ، بعد وسط روز هم تماس بگیرن و هم اس ام اس عاشقانه واسه زنشون بفرستند ، شب هم با یه دسته گل بیان خونه و از راه که میرسن همون جوری با لباس بیرون زنشون رو بغل کنند و بهش بگن چقدر امروز از اینکه زنشون پیششون نبوده دلتنگ و غمگین شده اند .... لذا تمام این رفتارها رو زنان برای اثبات عشقشون برای شوهرشون انجام می دهند ،غافل از اینکه این رفتارها نه تنها مرد را خوشحال نمی کند ، بلکه باعث سردی و فراری شدن مرد از کنار زن می شود ... یعنی مرد دقیقا فاصله می گیرد ، جواب تلفن و اس ام اس و ... را نمی دهد تا اون خلاء را برای خودش ایجاد کند تا بعدش بتواند بیاد به سمت زنش و ابراز عشق کنه ، هرچقدر شما بیشتر ابراز عشق می کنی ، فکر نکن داری درست عمل می کنی ، بلکه بیشتر داری شوهرت رو به سمت عدم پاسخگویی و سردی سوق میدهی
علاقه مندی ها (Bookmarks)