به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 شهریور 96 [ 20:04]
    سطح
    54
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    533

تشکرشده 600 در 287 پست

Array

RE: تکراری شدن رابطه

ماندانا70 عزیز
    از اتفاقی که در گذشته براتون افتاده متاسفم توصیه میکنم حتما به یک روانشناس معتبر(نه روانپزشک) مراجعه کنید چون مورد شما چیزی نیست که توقع داشته باشید به این طریق حل بشه.
    به دلایل مختلفی به شما توصیه کردم با یکی که شرایط خودتون رو داره ازدواج کنید اگر شما رابطه داشتی و پشیمان شدی اون هم مثل شما رابطه داشته و پشیمان شده باشه،مگر شما ادم بدی هستید که فکر می کنید اگر کسی مثل شما باشه بده؟شما اگر بد بودید تصمیم به جبران گذشته نمی گرفتید خودتون خواستید که اینجا هستید کسی مجبورتون نکرده خواست شما یک قدم به جلوست.
    در اولین گام دلایل منع دوستی دختر و پسر و در اینجا http://www.hamdardi.net/thread-25882.html مطالعه کنید لینکهای دیگه ایی مثل این لینک در سایت هست بگردید پیدا می کنید. شما باید یک چهار چوب برای ازدواج برای خودتون تعریف کنید ببینید از طرف مقابل چی می خواید و تصمیم بگیرید که دیگه به وارد این نوع روابط نشید چون سرشار از ضرره.
    شما باید این بینش رو پیدا کنید که اگر به این سایت سر می زنید و دوستان جوابی میدن از سر خیر خواهی و تجربه اییه که دارن و تنها قصدشون کمک به شماست.
    شما در حال حاظر به هیچ وجه امادگی ازدواج ندارید.
    شما به این اقا بفرمایید که من یک سری مسائلی دارم که باید حل بشه و بعد از اون تنها از طریق خواستگاری و اقدام خانواده با شما وارد رابطه ی شناخت خواهم شد.این کار چند تا حسن داره که مهمترینش اینه که اگر شما رو بخواد(چون هنوز در هاله ایی از ابهامه) منتظر شما خواهد ماند واگر قصد سو استفاده نداشته باشه با خانواده جلو خواهد امد.
    دوست عزیز قصد این اقا کاملا مشخص نیست پس بهتره زود تصمیم نگیرید فکر نکنید که ادمها رو به راحتی میشه شناخت.
    شما اگر بخواید می تونید گذشته رو پاک کنید این بستگی به همت شما داره.
    شما باید مشکلاتی که به سبب نوع روابطی که داشتید پیدا کردید رو حل کنید بعد وارد رابطه ایی به نام ازدواج بشید در شرایط شما وارد چنین رابطه ایی شدن بسیار بسیار نه تنها برای شما بلکه برای طرف مقابلتون خطرناکه!
    در مورد تجاوزی که به شما شده بیشتر توضیح بدید و بهمون بگید که در حال حاضر چه جور ارتباطات معنوی ایی دارید و در اینده چه برنامه ایی در این مورد برای خودتون دارید؟در مورد خانواده و سطح تحصیلات خودتون و این اقا هم اصلاعاتی به دوستان بدید.

2. 4 کاربر از پست مفید tamas تشکرکرده اند .

tamas (دوشنبه 11 دی 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 اردیبهشت 93 [ 15:23]
    سطح
    33
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    227

تشکرشده 409 در 163 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ماندانا70
    یعنی ب بی افم بگم ب ازدواج ب من فکر نکنه ؟آخه خیلی دوسم داره میترسم اینو بگم دلش بشکنه بد بم بگه دلیله این حرفت چیه چی بگم؟آخه هیچ مشکلی نداره ک ردش کنم .بگم بم کمک کن ک برم روان کاو مشکلم حل بشه؟بد راجبه ازدواج بحرفیم ؟اول خودم تنها برام پیشه روان کاو بد با اون برم بهتر نیس؟
    اول خودت تنها برو پیش روانکاو ، با کمک روانکاو و روانپزشک بهترین تصمیم رو بگیر. روانپزشک با توجه به اعتقاداتت ، روحیاتت و نوع نگاهت به زندگی بهت کمک میکنه. اینجا ما چیز زیادی در مورد تو نمیدونیم و ممکنه توصیه هایی بکنیم که با نگاهت به زندگی در تعارض باشه. تنها برو پیش روانپزشک (ترجیحا خانوم) و با کمک اون بقیه قدمهاتو توی زندگی بردار. اون پسر هم اگه واقعا دوستت داشته باشه میتونه مدتی منتظر تصمیم تو بمونه ، در حال حاضر بیش از نیاز به یک رابطه جدید به کمک روانپزشک نیاز داری.

4. کاربر روبرو از پست مفید samanis تشکرکرده است .

samanis (یکشنبه 10 دی 91)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 214
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,467

تشکرشده 2,190 در 377 پست

Array

مجددا سلام.

ماندانا عزیز، به خاطر مسئله‌ی تلخی که براتون اتفاق افتاده متاسفم. همان‌طور که tamas و samanis عزیز گفتند، برای بهبود تبعات ناشی از آن اتفاق، به روان‌شناس (ترجیحا خانوم) مراجعه کنید.

من خیلی دختره بدیم ب دخترای خوب حسودیم میشه دلم میخاد مثله اونا پاک باشم دوس دارم زمان ب عقب برگرده همچیزو از اول شروع کنم ولی میبینم ک نمیشه

..

چرا حتمن باید با یکی باشم ک اونم مسه من رابطه داشته ؟خوب من اشتباه کردم این ک دلیل نمیشه ادمه خوب منو نخاد خوب هرکسی تو زندگیش اشتبا میکنه من الان کمک میخام ک گذشته بدم از بین بره ی آینده قشنگ داشته باشم
    کسی نگفته که شما حتما باید با دسته‌ی خاصی ازدواج کنید. توجه داشته باشید، که این خود شما هستید که با رفتارتون افراد رو به خودتون جذب می‌کنین.
    دنیا هم به پایان نرسیده که کار رو تموم شده تلقی کنیم. پس هنوز راه بازگشت بازه.

دوست دارید همسر پاکی داشته باشید؟ از رفتارهای گذشته برگردید و با خودتون عهد کنید که دنبال چنین روابطی نخواهید رفت. اگر واقعا پشیمان باشید و بر عهدتون ثابت‌قدم، می‌بینید که آن کار به ظاهر ناشدنی که در موردش گفتید، شدنی میشه. مطمئن باشید در این صورت، با رفتارتون، انسان‌های پاک رو به خودتون جذب می‌کنید.
    و یادتون باشه که افراد زیادی هستند که در صورتی دیدن پاکی شما و پشیمانیتون از گذشته، مسائل مربوط به گذشته رو کم‌اهمیت تلقی می‌کنند.

در رابطه با دوستتون، تکراری شدن و ...

در پست قبلی، توضیح دادم که باید یکدیگر را با دیده‌ی عقل بسنجید و نه دیده‌ی احساس.
    علاوه بر این، روابط گذشته تاثیرات نامطلوبی بر رابطه‌ی شما خواهد گذاشت (یک موردش همین تکراری شدن).

اما همان‌طور که توضیح دادم، این دو مشکل قابل حل هستند.
    گفتید که پسر آمادگی برای ازدواج نداره. شما هم که به خاطر مسائل گذشته، باید برای مدتی از این روابط دور باشید، تا به کمک مشاور، بهبود پیدا کنید. پس هر دو آمادگی ندارید و لازمه مدتی از هم دور باشید.
    با پسر در فضایی جدی، به دور از عواطف (از خشم و ناراحتی بگیرید تا ابراز علاقه!) صحبت کنید. از او بخواهید که به دلایل مذکور از هم، موقتا جدا بشید. به هم قول ازدواج در آینده ندید. چه بسا آن مشکل تکراری شدن، با شما موند و شما نخواستی با ایشون ازدواج کنی! یا حتی یکی از شما، بعد از دوری از احساسات، بفهمد که چندان مناسب حال هم نیستید.

پس بدون دادن هیچ قولی از هم جدا بشید. هر زمان که پسر، آمادگی کافی برای ازدواج رو به دست آورد، اگر هم‌چنان شما رو فرد مناسبی تلقی می‌کرد، به همراه خانواده‌اش به خواستگاری شما بیان. در آن زمان، اگر شما بهبود پیدا کرده بودید و همچنان او رو فرد مناسبی می‌دیدید، وارد رابطه‌ی شناختی می‌شوید و ادامه ماجرا ...
    اگر بهبود پیدا نکرده بودید هم نه نمی‌گویید، اما ناآمادگی خودتون برای ازدواج رو به اطلاع خانواده‌ی پسر می‌رسونید، تا بعدا دومرتبه به خواستگاری بیان.

به این طریق، نه تنها به پاکی مد نظرتون می‌رسید (و در نتیجه به داشتن همسری پاک امیدوار می‌شید) بلکه تمامی مشکلات سدکننده‌ی ازدواج شما و آقا پسر هم حل میشند و در صورت تفاهم شما و رضایت خانواده‌ها مشکلی برای ازدواجتون وجود نخواهد داشت.

در انتها، قبول دارم که این راه، راه آسانی‌ نیست. اما توجه کنید که راه آسان‌تری برای رسیدن به تمام اهداف شما وجود نداره.

و یادتون باشه بعد از هر سختی، آسانی است. انتخاب با شماست، یکی دو سال، راه سخت و ادامه‌اش آسان، یا یکی دو سال راه آسان و بقیه‌اش ...

راستی، اگر به خدا و دین اعتقاد دارید، در این راه از آن‌ کمک بگیرید که سختی راه رو تا حد زیادی کم می‌کنه.

موفق باشید.

6. 4 کاربر از پست مفید مسافر زمان تشکرکرده اند .

مسافر زمان (دوشنبه 11 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 دی 91 [ 22:03]
    سطح
    3
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

بهش گفتم نمیخام اصلان باهم رابطه داشته باشیم اونم قبول کرد گفتم بذار ی مدت از هم دور باشیم گف من کار بدی کردم گفتم نه میخام فکر کنم گف باشه زود برگرد گف ماندانا من واقعن میخوامت بذار مشکلتو باهم دیگه حل کنیم با من حرف بزن از چی ناراحتی هیچی نگفتم گف بخدا اون آدمی ک فکر میکنی نیستم من نمیخام بت ضربه بزنم میخام با من شا د باشی....حرفاش قانعم کرد نمیخاد ترکم کنه میگه با گذشتت کنار میام فراموشش کن.مهندسه عمرانه ٢٢ سالشه تو رشته منم رشتم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 اسفند 91 [ 14:11]
    سطح
    14
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 358 در 180 پست

Array

سلام خواهر عزيزم بابت اينكه ميخواي گذشته رو جبران كني بهت تبريك و آفرين ميگم تو اتفاقي كه افتاده تو مقصر نبودي پس انقدر خودتو سرزنش نكن شايد تو از خيلي از كسايي كه ادعاي خوبي ميكنن بهترم باشي.يه توبه از ته دل بكن و با خدا عهد ببند كه ديگه اشتباهات گذشته رو تكرار نميكني و سر حرفتم بمون اين اولين قدم واسه پيدا كردن حس بهتر نسبت به خودته خدا گفته هر بنده اي كه از ته دل توبه كنه مثل طفل تازه از مادر متولد شده اس.
    چرا نميذاري خانوادت در جريان باشن؟تا حالا راجبه معيارهات از همسر آينده ت فكر كردي؟اصلا ميدوني چي ميخواي؟چقدر اين آقا اون معيار ها رو داره؟تو شرايط چقدر سنجيديش؟نكات مثبت و منفي اين آقا رو ليست كن.

9. کاربر روبرو از پست مفید saharjavid تشکرکرده است .

saharjavid (دوشنبه 11 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

من دوس دارم همسره آیندم مهربون باشه اهله هیچ نو دود نباشه بتونه بخاطرم تو روی همه وایسه تو زندگیش من مهمترین چیز باشم چشش به زنی دیگه جز من نباشه رومانتیک باشه کارایی که من دوس دارمو بدونه اینکه لازم باشه من بگم خودش انجام بده.........خوب این تقریباهمه این خسوصیاتو داره فقط اینکه خیلی مامانیه مادرشو خیلی دوس داره میگه خیلی واسم زحمت کشیده خداییش پسره خوبیه من پسرای بدو میشناسم این آدم بدی نیس بخدا.نمیدونم.سحر جون حرفتو گوش کردم قول دادم دیگه با هیچ پسری رابطه جنسی نداشته باشم فقط با این در حده ی بوس اونام واسه اینکه بهم نزدیک باشیم ازم سرد نشه آخه قصده ازد داریم

11. کاربر روبرو از پست مفید ماندانا70 تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    340

تشکرشده 358 در 180 پست

Array

عزيزم اين خصوصياتي كه گفتي خيلي خوبه ولي فقط تو حيطه اخلاق بود يه فرد واسه ازدواج بايد ويژگي هاي زير رو داشته باشه اين آقا چقدر اين ويژگي ها رو داره؟
    آقا افشين واسه من اينا رو نوشته بود منم برا تو مينويسم بهش فك كن:
    برای ازدواج خوب داشتن هم 7 ویژگی مهم باید طرف مقابل و خودمان داشته باشیم:
    1.آموزش پذیر وتعهد به رشد شخصی
    2.اعتماد به نفس بالا
    3.باز بودن روحی و احساسی
    4.مسولیت پذیر
    5.صداقت
    6.پختگی
    7.نگرش مثبت به زندگی
    این 7 ویژگی لازم هست.خودت چقدر اينا رو داري؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

من 2 و 7رو ندارم 6م نمیدونم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    340

تشکرشده 358 در 180 پست

Array

سلام عزيزم خيلي خوبه كه خودتو ميشناسي و ميدوني چه كمبودهايي داري به سايت زير برو و همه فايل ها رو دانلود كن و گوش كن خيلي بهت كمك ميكنه هم خودتو بشناسي هم بتوني درست انتخاب كني
    http://drfarhang.mihanblog.com/post/2

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)