به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 بهمن 91 [ 11:29]
    سطح
    14
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    267

تشکرشده 269 در 84 پست

Array

RE: با هر خانمی برای ازدواج اشنا میشم،رابطه قبلی داشته.چیکار کنم؟

کد:
    من برام جالب شد که بدونم شما چطوری متوجه میشید دختر مد نظرتون قبلا رابطه دوستی داشته یا نه؟
    سلام بهار خانم.مرسی که اومدی.راستش من معیار هامو دسته بندی کردم و اونایی که اولویتشون خیلی بالاست رو تو جلسه اول اشنایی بعد از صحبت های اولیه و مجلس گرمی! با طرف در میون میذارم و بعد حتما از طرفم میخوام که اون هم معیار هاشو بگه.یکی از این معیار های الویت دار من همین طور که روند تاپیکم مشخصه،نداشتن رابطه است.در صمن همونطور که گفتی من روی صداقت خیلی تاکیید دارم،از اول هم از طرف صادقانه میخوام که اگر قبلا دوست پسر داشته بهم بگه.البته قبلش ازش عذر خواهی میکنم بابت اینکه مجبورم از گذشته اش بپرسم که ربطی به من نداره.اما خوب ازدواج شوخی بردار نیست و من اگر بعدها متوجه بشم که همسرم دوست پسر داشته(به طور کلی رابطه عاشقانه با کسی دیگه ای) مطمئنا باید بیام اینجا تاپیک بزنم،میخوام خود کشی کنم یا چطوری طلاق بدم بدون دادن مهریه!(شوخی کردم این تیکه اخرو)
    تو این مورد های که من اشنایی داشتم،از دم همه خودشون با توجه به این که من فن بیانم قویه!(تعریف از خود ) و روی صداقت و اینا با طرف خیلی صجبت میکنم،سریع خودشون گفتن که رابطه داشتن.بعضی ها توضیح اضافی دادن،بعضی هم ندادن که من هم توضیح بیشتر نخواستم چون میدونستم اذیت میشه همشون هم پشیمون بودن و ...
    اون بحث دروغ گفتن و... که گفتی،کلا اگر یکی از طرفین مخفی کاری کنه درهر ضمینه ای (نه لزوما رابطه قبل ازدواج)مطمئن هر دو طرف در آینده مشکل بر میخورن و نمیدونم راه کارش چیه!(سوال من زیر مجموعه این حالته)

کی گفته که دختر یا پسری که قبل از ازدواجشون با جنس مخالفشون دوست بودن تو زندگی مشترکشون نمیتونن به هم وفادار بمونن؟؟؟
    خانم ملکه،وفادار ماندن،به 100 ها پارامتر دیگه وابستس و لزوما داشتن یا نداشتن رابطه نمیتونه باعث وفاداری بشه.اما به نظر تعدد رابطه های متعدد برای یک فرد میتونه در اینده براش مشکل ساز بشه و تو مواردی مثلا طرف دچار تنوع طلبی بشه.مخصوصا تو اقایون من این مورد رو زیاد دیدم که طرف به خاطر تنوع طلبیش در دوران مجردی الان از یک روند شدن زندگیش و همسر خسته شده!

آخهچجوری میشه تو چند ماه با چهار نفر بود به قصد ازدواج و همون ابتدا تشخیص داد مناسب نیست و...
    یلدا خانم،نمیدونم چطور توضیح بدم که منظور من رو متوحه بشید.اشنا شدن در بازه چند ماه با 4 نفر که 2 موردشون در جلسه اول اشنایی هیچ تفاهمی نداشتیم و سریع از از دایره انتخاب من حذف شدن،چطور زیاده؟!
    من دقیقا جون اطرافم خانم زیاد هست(تنوع محیط کاری به دلیل ماهیت مشاوره ای بودنش) سعی میکنم که هر کسی که معیار های اولیه داره،کمی باهاش هم صحبت بشم و اگر ایشون هم حاضر بودن،بیان صحبت کنیم.من اصلا این تایپک رو برا چی زدم؟دارم میگم من با هر کی اشنا میشم همون ب بسمه الله،به خاطر داشتن رابطه قبلی از دایره انتخاب من حذف شدن.بعد شما هنوز دارید به این فکر میکنید چطور میشه؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط gold
    قرار هست ایشون مهمترین انتخاب زندگیشون رو انجام بدن و طبیعتا حق دارن یکی از معیارهای اصلیشون رو حفظ کنن .

خانمهایی که از دوستی دفاع میکنن فرض کنید یک پسری به خواستگاری شما اومده و میگه قبلا اعتیاد داشته و ترک کرده . آیا شما در انتخابتون تردید نمیکنید؟
    ممکنه یک آدم سالم هم به سمت اعتیاد بره . ولی احتمال بازگشت به اعتیاد کسی که ترک کرده بسیار بیشتر از کسیه که پاک مونده .در مورد دوستی هم همینطوره .احتمال اینکه یک پسر یا دختر که قبل از ازدواج رابطه داشته بعد از ازدواج خیانت کنه بیشتر از کسیه که پاک بوده .

جناب sayrex عزیز طبیعی است که در جامعه ی امروز ما که دچار تضاد فرهنگی شده پیدا کردن کسی که پاک باشه (چه پسر و چه دختر) سخته .
    اگر براتون مهمه پس باید صبور باشید در غیر این صورت باید از خواستتون تا حدودی بگذرید .
    ممنون از شما gold عزیز.خیلی خوب منظور من رو متوحه شدید و با مثالی که زدید به بهترین نحو منظور من رو بیان کردید

2. کاربر روبرو از پست مفید sayrex تشکرکرده است .

sayrex (چهارشنبه 06 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)