دوست خوبم هر کدام از ما نقاط ضعف و قوتی داریم. شما هم حتماً همینطور. بهتره مسائلی که امکان تغییرش رو نداریم فراموش کنیم و روی مسائلی که در حیطه ی کنترل ماست تمرکز کنیم. شما هم سعی نکن با این مسئله بجنگی. حالا یکی قدش بلند ده تا عیب دیگه داره. شما سعی کنید قدتون رو بپذیرید و سعی در آشنایی با خانم هایی در رده ی قدی 150 تا 160 سانت داشته باشید. می دونم که این کار رو قبلاً کردید اما نا امید نشید. دخترای ما یکم توقعشون بالاست درسته اما به همون میزان هم انتخاباشون محدود می شه. شما اگر در اطراف خودتون موردی گیر نمیارید بگردید تو شهرای دیگه و حتی روستاها مورد مناسب گیر بیارید. مطمئناً دخترای زیادی با قد کوتاه هستند که شما رو مورد خوبی برای خودشون می دونند. به قول معروف کبوتر با کبوتر باز با باز. مثلاً یک پسر فقیر اگر بره خواستگاری یک دختر پولدار احتمال زیاد جواب منفی می گیره. مورد شما هم تقریباً همینطوریه. کارتون سخت تره قبول اما محال نیست. شما تحصیلات و شغل خوب و قیافه و تیپ مناسب رو دارید. فقط می مونه قد. ما یک فامیل خانم داریم که شوهرشون قدش کوتاهه. شاید هم قد شما یا یکم کوتاهتر و قیافه ی کاملاً معمولی. این خانم فامیل ما خیلی زیباست ولی به این آقا بله گفت و الان بیشتر از ده ساله با هم زندگی خوبی دارند و بچه شون هم بسیار زیباست. از آقایی و متانت و شعور این مرد هر چی بگم کم گفتم. پس بدونید هستند دخترایی هستند که ملاکشون فقط قد نباشه. شاید شانس هم می خواد. خلاصه اینکه جستجوت رو زیادتر کن. از جواب منفی هم ناراحت نشو. قد بلندتر هاش هم خیلی وقتها جواب منفی می شنوند. فکر نکن جواب منفی یک دختر ممکنه فقط به خاطر قدته. آیا فکر می کنی قدت بلند بود هر جا می رفتی بله می شنیدی؟ انقدر آدمهای عجیب با معیارهای عجیب وجود داره که نگو. من دوست قد کوتاه داشتم که واقعاً از شعور و ومعرفت کم نداشتند و اگر دختر بودم بهشون بله می گفتم. می دونم دخترا خیلی براشون قد مهمه اما اگر از خودت کوتاهتر باشن دیگه انقدر این مسئله نمی تونه براشون مهم باشه. بگرد تو قد کوتاهتراشون چند نفر مناسب پیدا کن. روی این مسئله زیاد حساس نشو چون ازت انرژی بیهوده می گیره و به هیچ جا هم نمی رسی. سعی کن تو پر و عضلانی باشی تا کوتاهیت کمی جبران بشه. یعنی اگر کوتاهی لا اقل ضعیف و لاغر به نظر نرس. این خیلی مهمه. هیکل تو پر می تونه تا حد زیادی کوتاهی قد رو جبران کنه. موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)