سلام آزیتا خانم.من اتفاقی را که افتاده بود خوندم .میدونم گفتن متاثرم چندان کارساز نیست اما از ته قلب از خداوند میخواهم کمکتون کنه راه درست را انتخاب کنید
اما به نظر من همون کاری را که شوهرتون میگه انجام بدین یعنی به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کنید نه از این بابت که خدای نکرده شما مشکلی ندارید ،نه.اما با رفتن پیش مشاور و صحبت با ایشون مطمئنن بهتر میتونن کمکتون کنن چون وقتی شما اون صحنه را دیدید و برای ایشون توضیح بدین دیگه راهی برای توجیه برای خواهر و شوهرتون نمیذارید.و از طرف دیگه خیلی باعث تخلیه هیجانی میشید وقتی با یک نفر مطمئن رودرو صحبت کنید.
اینکه گفتید اگه خودشون میومدن میگفتن شما میبخشیدنشون آیا راهکار مناسبیه؟به نظر من شما باید بفهمید علت این قضیه چی بوده؟
شرمنده من بی پرده صحبت میکنم اما من قضیه ای را میدونم دقیقا مثل شما که خانم و آقا با مراجعه به مشاور دریافتند که شوهر هیچ مشکلی با خانمشون نداره جز اینکه تمایل جنسی به ایشون نداشته و تمام مدت بخاطر خوب بودن همسر این امر را انکار میکرده.من اصلا قصد حق دادن به شوهر شما را ندارم که به هیچ عنوان کارشون توجیه بردار نیست اما پی بردن به علت قضیه به خودتون خیلی کمک میکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)