سلام مريم خانم..
گذشته من مثل گذشته همسر شماست....و حال ايشون هم دقيقا مثل الان بنده اس....
من تو گذشته يه دوست دختر داشتم كه 18ماه باهم بوديم....انقد دوسش داشتم كه نگو...بخودشم گفته بودم تو تنها عشق زندگيه مني..احساسات زيادي بين ما رد و بدل شد...خيلي بهش وابسته شده بودم طوري كه زندگيمو بدون اون نميتونستم تصور كنم..ولي بهم خيانت كرد....منم به سختي ازش جدا شدم ولي باور كنيد در عرض يك ماه چنان فراموشش كردم كه انگار تا الان همچين كسي تو زندگيم نبوده..الانم اسمشو ميشنوم به ياد قديم ميافتم ولي فقط واسه يه لحظه اس و كمتر از 5 ثانيه كلا از فكرم بيرون ميره ولي ازش خيلي بدم مياد چون خيانت غروره مرد رو خرد ميكنه و باعث ميشه مرد از طرف كاملا زده شده پس به شما اطمينان ميدم همسر شما همين حس رو نسبت به اون دختره داره و الان كاملا قلبش براي شماست..
من بعد از اون رابطه تا دو سال با هيچكسي دوست نشدم و نميشم چون الان دختر داييمو دوست دارم و دوساله واسه ازدواج دنبالشم...به خودشم گفتم گذشته ام چي بوده اون اولش اعتراض كرد ولي وقتي بهش گفتم اشتباه بوده و 2 ساله تكرار نشده بهم اعتماد كرد...
الان عشق اول و اخر من دختر داييمه..حتي يه ثانيه ام به هيچ كس ديگه اي فكر نميكنم چون عشقم تمام ذهن و فكرمو اشغال كرده...شماهم الان همين نقش و واسه همسرت داري...
در مورد دختر داييشم دقيقا همين اتفاق واسه من افتاد ولي طرف من دختر داييه مادرم بود...ولي خدارو شكر من اونموقع چيزي از اين كارا نميفهميدم وهمش 15 سالم بود...شايد بعضي ها بگن اگه الان برات اين اتفاق ميافتاد ميرفتي...منم ميگم نه....همين الانشم كه 24 سالمه تا حالا با يك نامحرم تنها زير يه سقف نبودم چه برسه بخوام كاري كنم.....
خلاصه اينكه فكر خودتونو مشغول نكنيد...اگر رفتار مشكوكي ازش ميديديد ميشد بهتون حق داد كه ناراحت باشيد ولي حالا كه شمارو خيلي دوست داره پس مطمئن باشيد هيچكسي تو زندگيش نيست و مطمئنا تنها ستاره زندگيش شمايي....اميد وارم كه اين فكرها زودتر از ذهن شما پاك شه![]()
روز بخير

علاقه مندی ها (Bookmarks)