RE: آشپزخانه همدردی >>>

نوشته اصلی توسط
بی دل
نه نمیشه! قیمه همینه که من میگم! خامووووووش! حرف حرف سرآشپزه!
قیمه را بی دل به دو روش میپزه:
1. وقتی قراره فقط خودمو آقای همسر ازش بخوریم
2. وقتی قراره برای مهمونامون بپزیم
روش اول: گوشت بره را با پیاز خام (هیچکدام را سرخ نمیکنیم حتی تفت هم نمیدهیم: کاملا اب پز) و لیمو عمانی به تعداد هر نفر فقط یکی! قدری میپزیم بعد لپه را اضافه میکنیم بهش دارچین و زردچوبه یا زعفران و یه ریزه تخم گشنیز میزنیم + برگ بو و رزماری و خلاصه هر چه دم دستمان رسید که برای مزاجمان خوب بود

آخرای کار هم رب میزنیم و یه کوچولو روغن زیتون اضافه میکنیم و سیب زمینی را هم معمولا خلال کرده و میندازیم توی خورشت (سرخ نمیکنیم) یکی دوجوش که بزنه خورش ما اماده است. این خورش با حرارت ملایم میپزه و خیلی هم خوب جا میافته و خوش مزه هم هست. نمک هم هرکی خودش خواست سر سفره میزنه!
واییییییییییییییی بی دل بیچاره همسرت!!!!!!!!آخه سیب زمینی تو قیمه بندازی بعدا خورشت کش میاد اصلا یه حالی میشه وای وای وای مامان من هم این کارو میکنه یعنی این کارو میکرد که بعد از آموزشهای اینجانب این کار ناپسند رو کنار گذاشت
توی ماهیتابه رژیمی با روغنی فقط در حد چرب کردن کف ماهیتابه میتونی سیب زمینی شبه سرخ کرده ایجاد نمایی دیگه دلیل نداره خورشت رو خراب کنی!!!!!!!!!!!!
باور کن من همیشه با همین ماهیتابه ها سیب زمینی مثلا سرخ کرده ایجاد می نمایم و همه هم راضی هستند
ضمنا خورشت قیمه باید گوشت و زعفران زیاد داشته باشه ملتفت شدید؟
بی دل روش من رو امتحان کن میدونم مغروری و نمیای اعتراف کنی به اشتباهت ولی همین که تو دلت اعتراف کنی ما قبول داریم

راستی لیمو عمانی رو بعد از پزیده شدن گوشت بریزی بهتره چون اونم مثل رب جلو زود پخته شدن گوشت رو میگیره!
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)