به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 فروردین 93 [ 11:38]
    سطح
    26
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    743

تشکرشده 765 در 189 پست

Array

RE: از زن بودنم حالم بهم میخوره

نقل قول نوشته اصلی توسط مهرو
    اگر دوست داشته باشي مي تواني پست هايي كه من مطرح كردم بخوني. اما خلاصه آن چيزي كه ميخواهم بگويم اين است:من در باور اطرافيانم يك زن قوي، مستقل و موفق به حساب مي آيم و هميشه احساس مي كردم كه هم سطح يا برتر از همسرم هستم(اشتباه زيادي!) اما مشكل ما چه بود:

من هرگز نمي خواستم از سياست هاي زنانه ! (آن چيزي كه شما مطرح كردي) استفاده كنم و تلاش مي كردم با قدرت و مشابه يك مرد با همسرم برخورد كنم اما با آمدن در همين سايت و مشاوره هايي كه از دوستان گرفتم متوجه شدم روش من اصلا روش مناسبي نبوده! من عملا تلاش مي كردم خلاف روند طبيعي روابط زن و مرد عمل كنم. با مستقل و قوي تر نشان دادن خودم در تمام مراحل زندگي ام ، افسار كنترل آن را از همسرم گرفته و به خودم منتقل كرده بودم.حسي كه در همسرم ايجاد شده بود ناكارامدي و عدم اعتماد به نفس بود.
    در حال حاظر سعي مي كنم اقتدار و قدرت و موفقيت و هر آن چيزي كه قبلا داشته ام را كماكان حفظ كنم ولي نه صد در صد در مقابل همسرم. در حال حاضر تلاش ميكنم آن سياست هاي زنانه و گاهي وقتها گذشت ها و سكوت ها ي زنانه اي كه قرن ها مادربزرگ ها و اجداد مونث ما در مقابل زورگويي همسرانشان از خود نشان داده اند را بطور موقت اعمال كنم ولي ....ولي پس از اينكه همسرم آرامشش را بدست آورد و خشمش خالي شد با همان قدرت قبلي اما در كلماتي محبت آميز و زيبا حرف و خواسته ام را به همسرم بفهمانم.
    در حال حاضر هم واقعا احساس مي كنم اين سياست ها و رفتارهاي لطيف زنانه اصلا چيز بدي نيست. فقط بايد بلد بود كجا و كجا از قدرت و سياست بطور توامان استفاده كرد.

من هرگز از اينكه زن هستم ، ناراحت نيستم. خوشحالم از اينكه موجودي هستم كه يك انسان را در بطنم پرورش داده ام و مي دهم و حضورم گرمابخش يك خانواده است. خوشحالم كه خداوند مرا زن آفريد كه منبع گرما و محبت و اميد براي اطرافيانم شوم.

من اين حس زن بودن را با حتي لحظه اي مرد بودن عوض نمي كنم.
    مرسی مهرو جان واقعا عالی بود!!

2. 3 کاربر از پست مفید زیبا کردستانی تشکرکرده اند .

زیبا کردستانی (چهارشنبه 29 آذر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)