RE: اگه مردا میمیرن واسه خواهر و مادرشون چرا زن میگیرن؟

نوشته اصلی توسط
aphd
من عید ننباید عید برم مسافرت چون آقا داداشش قراره از تهران بیاد همچین میگه عید نریم مسافرت داداشم میاد انگار خارجه 5-6 سال یه بار میاد .به خدا هیچی نگفتم ولی دارم میسوزم پارسال کل خانوادش باهم رفتن مسافرت ما رو جا گذاشتن ما چون پول نداشتیم نرفتیم ولی امسال که وضعمون بهتر شده نباید جایی بریم.چی کار کنم حد اقل غصه نخورم؟
شما اصلا شوهرتو درک نمی کنی. یکمی خودتونو جای ایشون بذارید.
توقع دارید تو روی خواهرشون وایسن و باهاشون برخورد کنن
توقع دارید برادرشونو نبینن و بیان مسافرت. درسته خارج نیستن ولی برادرشونن. سالی یه بارم خیلی کمه که آدم برادرشو ببینه. اینو من میفهمم که از خواهرم دورم. یکمی سعی کنید همسرتونو درک کنید.
نگید نه اگه من بودم بخاطر همسرم قبول می کردم، چونکه شما نیستید. همسرتون با شما فرق داره، روحیاتش مث شما نیست.
ایشون حرفاشون غیر منطقی نیست که نمیخوان با خواهرشون برخورد کنن یا بخاطر برادرشون نمیخوان برن مسافرت
خانواده همسرتون شمارو آزار میدن، درست. شما تو این مورد حق دارید از دستشون ناراحت باشید
ولی این یه مشکله بین شما و خواهر شوهرها و مادر شوهرتون. به همسرتون ارتباطی نداره. مسائل رو با هم قاطی نکنید.
مشکلتونو با اونا حل کنید و بین خودتون و همسرتون مشکل تراشی نکنید.
تو این دو رابطه مطمئنا رابطه شما و همسرتون خیلی مهم تر از رابطه شما و خواهر شوهرها و مادرشوهرتونه
یه رابطه مهم تر رو بخاطر یه رابطه کم اهمیت تر خراب نکنید
وقتی کمتر سزاوارم، به من مهر بورز، آخر آن زمان نیازمندترم
علاقه مندی ها (Bookmarks)