
نوشته اصلی توسط
baran68
سلام دوست عزیز .
ناراحتی و بی خوابی های شما ناشی از تمرکز بیش از حد شما بر خانواده همسر هست .
شما دو سال هست که ازدواج کرده اید و باید این خانواده را با تمام خوبی و بدی هایش بپذیرید .
دوست عزیز هرکدام از ما خانواده ای دارد و گاه این خانواده ممکن است نواقصی داشته باشد اما در هر صورت برای ما از جایگاه ارزشمندی برخوردار است و هر شخصی که مستقیما آن را زیر سوال ببرد و جبهه گیری کند مطمئنا ما آزرده خاطر خواهیم شد و حتی در صورت امکان از این فرد دوری میکنیم .
همسرشما از این قاعده مستثنی نیست و اگر مدام بدگویی خانواده اش را بکنید مطمئنا برایش ناخوشایند است و از خودشما فاصله می گیرید . دقت کنید که این رفتارها اگر ادامه پیدا کند بزرگترین ضربه را به زندگی مشترکتان میزند که قطعا مهم تر از ارتباطات با خانواده هاست .
به جای اینکه انقدر روی خانواده همسرت زوم کنی روی زندگی مشترکت متمرکز باش .
شما پس از ازدواج باید خیلی از رفتارهای خانواده همسرت را اصلا نبینی و بی اهمیت باشی و اگر ناراحت شدید در حد بیان ناراحتی باشد . مطمئن باشید که برخورد پرخاشگرانه نتیجه عکس دربرخواهد داشت و حریم ها را از بین می برد و توهین های بیشتری دریافت خواهید کرد . رابطه شما با خانواده همسر باید رسمی و با احترام باشد و اگر این روند را ادامه دهید و رفتارهای بد را نادیده بگیرید و روش خود را داشته باشید کم کم آنها نیز متوجه حد و حدود رفتارشان با شما می شوند .
متاسفانه شما طوری پیش رفتید که روابط تیره شده و نیاز به زمان دارد و بعد از گذر زمان حتی طئنه ها را بی پاسخ بگذارید .
مواظب باشید که زندگی مشترکتان با این شکایت های شما از خانواده همسر رو به سردی نرود .
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)