سلام به همه دوستان

من تازه عضو سایت شدم اما مدتی بود که مطالب این انجمن و میخوندم و کلی انرژی میگرفتم . حالا میخوام از خاطرات خودم و عشقم

براتون بگم . . .
اول میخوام به خاطرهمه چی از عشقم تشکر کنم . به خاطر همه لحظه هایی که پیشم بوده . به خاطر کاری که داره از نظر فیزیکی کمتر پیشم هست اما تو همه لحظه ها قلب و احساسشو کاملا حس میکنم .

عشقم میگه از امام حسین خواسته بودم فقط یک بار به خواستگاری برم و همون یک بار همسرم رو انتخاب کنم . (که با واسطه امام حسین و تو مسجد امام حسین ما باهم آشنا شدیم . ) حتی روز عروسی ، همسرم با ماشین عروس رفت جلو مسجد امام حسین و هردو از ماشین پیاده شدیم و تشکر کردیم . عشقم همیشه خدا رو به خاطر داشتن من شکر میکنه و هرجایی که باشیم با افتخار میگه ، من عاشق همسرم هستم .
دوسش دارم چون فوق العاده همسر با درک و فهمیه . همیشه دوست داره راه های پیشرفت و آسایش و راحتی منو هموار کنه . دوسش دارم چون با وجود دور بودن ما از هم بیشتر از خودم پیگیر کارها و برنامه های من هست . دوسش دارم چون هر روز با پیام ها تماس های عاشقونه اش قلبم و پر از امید و احساس میکنه .
دوسش دارم چون یه تکیه گاه قوی برای منه و هرجا که باشیم من اولویت اول اون هستم .
دوسش دارم چون همیشه و تو هر جمعی بهم احترام میذاره و میگه تو ملکه ی منی و باید همه چی برای تو مهیا باشه .دوسش دارم چون همیشه به خاطر کارمند بودنم و به خاطر کارهایی که تو خونه انجام میدم ازم تشکر میکنه و تاکید میکنه که من دارم تو این زندگی لطف میکنم . دوسش دارم چون هر روز یه جمله اموزنده یا حدیث یا . . . بهم یاد میده و ازم میخواد تا شب اون رو انجام بدم و نتیجه رو بهش بگم.دوسش دارم چون یه شنونده خیلی خوب و سنگ صبور برای منه .
دوسش دارم چون عشقم

، هم همسرمه ، هم پدرمه ، هم برادرمه ، هم استادمه و . . . .
خدایا به خاطر این معجزه و هدیه ای که به من دادی ازت ممنونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)