نوشته اصلی توسط
baran.68
گام سوم این هست که رفتارهای همسرت رو که متوجه شدی ناشی از مردانگی اوست برای خودت یادداشت کنی و بعد برخورد مناسبی که خودت باید داشته باشی رو جلوی اونها بنویسی . باید هرروز به این لیست اضافه بشه و تقریبا اکثر رفتارهای همسرت (از جهت مردانگی) و همینطور برخوردهای خودت رو مورد بررسی قرار بدی .
مثال : رفتار همسر از دیدگاه من »»» وقتی میرم جایی وحواسم نباشه ونیم ساعت دیرتربهش بگم برام منفی مینویسه وبازخواست ومتهمم میکنه
شخصیت مردانه »»» مرد همیشه دوست دارد در موضع قدرت باشد و احساس قدرت کند . زن باید این احساس قدرت را به مرد بدهد و اقتدار را از اونگیرد بلکه در زندگی موضع قدرت را به واقع به همسر خود بسپارد تا همسر برای گرفتن این موضع و اثبات قدرت راه های دیگری پیش نگیرد و همینطور محبت همسرش در دل او بیشتر شود چرا که همسرش اورا مردمقتدر زندگی خود میداند.
روحیه همسر من »»» گرفتن اجازه یکی از چیزهایی است که به مرد احساس قدرت میدهد و همسر من اینگونه است .
برخورد مناسب من »»» به همسرم قبل از رفتن به هرجایی اطلاع بدهم تا او احساس کند که مرد زندگی من هست و من متوجه این موضوع هستم و نیازی نیست با اعمال قدرت و محدودیت و بازخواست ، این جایگاه را در زندگی بدست بیاورد .
علاقه مندی ها (Bookmarks)