سلام
خوشحالم که مشکلاتتون رو مطرح کردید این نشون میده انقدر ها هم که گفتید به این زندگی ناامید نیستید و دنبال تغییر در زندگی هستید .
دوستانی که در تاپیک شما شرکت کردند به خوبی اشتباهات رفتاری شما رو متذکر شدند .
مشکل اصلی زندگی شما این است : نیاز به قدرت و اقتدار از طرف همسرتون ، نادیده گرفتن این مسئله از جانب شما و برخورد عکس ، عدم مهارت های رفتاری شما .
دوست خوبم پیش زمینه ذهنی شما این هست : همسرم بد هست و من خوب هستم ، او همیشه در حق من ظلم می کند و زور گو است .
می خوام بهت بگم تا این پیش زمینه ذهنی ات رو نابود نکنی نمی تونی کاری برای زندگیت انجام بدی .
پس لطفا نگاهت رو عوض کن و سعی کن هرگونه قضاوتی رو کنار بگذاری ، هرجمله یا فکری که قضاوتی در ارتباط با همسرت باشه رو کنار بگذار . باید رو این زمینه کار کنی .
این نوع نگاه تو به همسرت هست :
همسردیکتاتوروانتقام جوی من.کمکم کنید!!!
پس اولین گام برای تو این هست که نوع نگاهت رو عوض کنی و به خودت اجازه قضاوت ندی .
گام بعدی این هست که اول شخصیت مردها رو بشناسی و بعد از اون شخصیت همسرت رو بشناسی . بعد از این که بتونی مردها رو بشناسی می تونی دلیل خیلی از رفتارهای همسرت رو بفهمی و همینطور متوجه برخوردهای اشتباه خودت بشی . (تو این مرحله باید در نهایت به این توانایی برسی که تحلیل درستی از رفتارهای همسرت داشته باشی نه قضاوت های منفی )
گام سوم این هست که رفتارهای همسرت رو که متوجه شدی ناشی از مردانگی اوست برای خودت یادداشت کنی و بعد برخورد مناسبی که خودت باید داشته باشی رو جلوی اونها بنویسی . باید هرروز به این لیست اضافه بشه و تقریبا اکثر رفتارهای همسرت (از جهت مردانگی) و همینطور برخوردهای خودت رو مورد بررسی قرار بدی .
مثال : رفتار همسر از دیدگاه من »»» وقتی میرم جایی وحواسم نباشه ونیم ساعت دیرتربهش بگم برام منفی مینویسه وبازخواست ومتهمم میکنه
شخصیت مردانه »»» مرد همیشه دوست دارد در موضع قدرت باشد و احساس قدرت کند . زن باید این احساس قدرت را به مرد بدهد و اقتدار را از اونگیرد بلکه در زندگی موضع قدرت را به واقع به همسر خود بسپارد تا همسر برای گرفتن این موضع و اثبات قدرت راه های دیگری پیش نگیرد و همینطور محبت همسرش در دل او بیشتر شود چرا که همسرش اورا مردمقتدر زندگی خود میداند.
روحیه همسر من »»» گرفتن اجازه یکی از چیزهایی است که به مرد احساس قدرت میدهد و همسر من اینگونه است .
برخورد مناسب من »»» به همسرم قبل از رفتن به هرجایی اطلاع بدهم تا او احساس کند که مرد زندگی من هست و من متوجه این موضوع هستم و نیازی نیست با اعمال قدرت و محدودیت و بازخواست ، این جایگاه را در زندگی بدست بیاورد .
گام چهارم عملی کردن دانسته هاست . هرچقدر هم برای شما سخت باشه باید تلاش کنی و حتی سختی رو تحمل کنی اما تک تک این کارها رو انجام بدی . بعد از مدتی خواهی دید که برخورد همسرتان با شما عوض می شود .
در مورد ارتباط با خانواده لازم نیست نگران باشی . اگر همسرت در ارتباط با خانوادت همراهی نمی کنه اصلا و ابدا مجبورش نکن . اما سیاست داشته باش .اگر مستقیما محدودت کرد و گفت نرو ، به حرف همسرت گوش کن و نگذار در این زمینه حساسیتش بیشتر بشه و بیشتر محدودت کنه ، فقط خیلی کوتاه بیان کن که ((هردوی ما نیاز داریم که با خانوادمون ارتباط داشته باشیم)) .اما ظاهرا شما ارتباط داری و فقط همسرت همراهت نیست . در این زمینه، وقتی دوبار تنهایی به دیدن خانواده ات رفتی بار سوم با جدیت و البته صمیمیت تقاضا کن که همراهیت کنه ، اگر این کار را نکرد و پاسخ منفی داد شما هم نرو و بگو دوست دارم با همسرم به اونجا برم نه تنها ، اما اگر پاسخ مثبت داد و حتی در مسیر بهانه هایی هم دیدی کلا نادیده بگیر و بعد از برگشت به خونه ازش تشکر کن که همراهیت کرده .کم کم سختی این کار براش کم میشه و بیشتر همراه شما خواهد بود.نکته دیگر اینکه هیچ وقت ارتباطی که همسرت با خانوادش داره رو با ارتباطش با خانواده خودت مقایسه نکن و اصلا سعی نکن در کلام و رفتارت حرفی از نوع و کیفیت ارتباطش با خانوادش بزنی و اعتراض کنی .
دوست خوبم برای بالا بردن کیفیت زندگیت باید مهارت هات رو بالا ببری ، نگاهت رو عوض کنی ، روحیات مردانه همسرت رو بشناسی و به اونها احترام بگذاری .
در تالار تاپیک هایی برای شناخت روحیات مردانه هست که می تونه کمکت کنه.
شوهران از زنان چه می خواهند؟
شوهرتان را دلبسته خود کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)