عزیزم !!!نوشته اصلی توسط pink butterfly
چیکار داری میکنی با زندگیت ؟؟
چند تا پست اولت که دائم از بدی های همسرت گفتی و حتی یک بار هم تو صحبت هات نگفتی دوسش دارم یا فلان اخلاق خوبم داره .. اگه نتونی خوبی ها رو کنار بدی ها ببینی اون اخلاقای بد انقدر برات بزرگ میشن که دنیاتو میگیرن !! قبل از هر چیز دور از این جر و بحث ها با انصاف درباره ی همسرت فکر کن و قضاوت کن .. و در کنار بدی هاش خوبی هاش رو هم ببین ..
خب خانومی .. کولاک کردی کهجملات بالا رو که قرمز کردم چند بار خوندم ..
میدونی اگه من یه همچین حرفهایی رو به شوهرم میزدم با این که اخلاقش خوبه چیکارم میکرد ؟؟
ببین گلم .. شوهرت نمیخواسته بیاد ملاقات خواهرت به هر دلیلی ..
نمیخواسته بیاد .. کاراشو کش میداده که دیر بشه .. اخرشم با ناز و عشوه اومده ..
بهونه گیری کرده سر خریدن شیرینی !! نه که نخواد بخره فقط میخواسته بهونه بگیره و یکم خودشو لوس کنه .. مث پسر بچه ها ..
خب اینجا باهاش بحث کردی و حرفتون شد ..
از راهی رفته که ترافیک بوده و دیر رسیدین .. و تو بهش گفته بودی که از اون جا نره .. میدونی مردا خیلی بدشون میاد از اینکه یکی بهشون راهو نشون بدهکتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو خوندی ؟ یه قسمت داره که مستقیم اشاره میکنه به همین نکته ..
که اگه مردت راه رو گم کرد و اشتباه رفت نگو دیدی گفتم !! چون از اینکه کلمه متنفره .. به جاش بگو مثلا اگه راهو گم نمیکردی این غروب قشنگو نمیدیدیم .. حالام دیر نشده ایشالا میریم و زود میرسیم .. !!
اینجا باز یه بحث دیگه که میتونستی درست مدیریتش کنی و از کنارش بگذری ولی نکردی
نگفتی برگشتنی سر چی حرفتون شد ؟!؟!!!!
برای چی نفرینش کردی ؟؟؟
وقتهایی که بحث میشه دنباله ی حرف رو نگیر .. کش نده قضیه رو .. یه جوری با شوخی و خنده و مهربونی جمع و جور کن که به جاهای بدتر کشیده نشه ..
رفتین خونه .. میتونم بگم بدترین کار رو این جا کردی !!
مقایسه ی شوهرت با اون ایده آل ذهنیت
و با این کارت شوهرتو خورد کردی .. بهش گفتی تو اونی نیستی که من میخواستم .. اونی که من میخوام اینجوری نیست و اونجوریه .. دوست داشتم فلان جور باشی ولی نیستی .. این یعنی مرگ یه مرد !! یعنی شکستن غرورش و گرفتن حس مردونگی ازش .. این جا صد در صد تو مقصری ..
هیچ وقت شوهرتو با کسی مقایسه نکن ..
حتی تو ذهن خودت ..
این شوهر و این زندگی مال توئه .. اینو قبول کن .
میخوای بسازی زندگیتو ؟ یا میخوای با لج و لجبازی و بچه بازی خرابش کنی ؟
من که یه زنم اگه شوهرم این حرفا رو بهم میزد اسپیکر که هیچی کل خونه رو میزدم خراب میکردم ..
باور کن خیلی سخته قبول حرفهایی که تو بهش زدی ..
ببخشید اگه ناراحتت کردم .. اما تو این دعوا اشتباهات خیلی بزرگ بودن .. قضیه ی ساده ای که میتونستی راحت رفعش کنی و اصلا به این جاها نکشه .. با مدیریت درست ..
تصمیم بگیر .. بخواه که خودتو زندگیتو بسازی .. سیاست زندگی و یاد بگیر ..

جملات بالا رو که قرمز کردم چند بار خوندم .. 
کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو خوندی ؟ یه قسمت داره که مستقیم اشاره میکنه به همین نکته .. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)