سلام شب نیلوفری عزیزم
باز این شوهر بنده خدات رو اذیت کردی؟!منکه دلم براش میسوزه!
عزیزم منم از این فکرای بد و شک به سراغم میاد! ولی فورا حواسم رو پرت میکنم! سعی میکنم اصلا بهش فکر نکنم اگه همون موقع بتونی خودتو کنترل کنی و احساساتت رو به شوهرت منتقل نکنی رفع میشه!! و دوباره وقتی شوهرت رو ببینی حالت سرجاش میاد. میدونی موقعی که سر کار هستم و این افکار به سراغم میاد چیکار میکنم؟! فوری یک اس ام اس عاشقانه و خوشگل برای شوهرم میفرستم و اون هم جوابمو عاشقانه میده و ازش انرژی میگیرم و شاد و سرخوش دوباره میرم سرکارم!
عزیز دلم میدونم سخته ولی سعی کن در این موارد خودتو کنترل کنی و دیگه این موارد رو به شوهرت منتقل نکنی!! من مطمئنم که میتونیهر وقت این خیالات بد به سراغت میاد فکرتو مشغول یه کار دیگه کن! تو باید به شوهرت نشون بدی که بهش اعتماد داری! وگرنه به رابطه تون آسیب میزنی! با این حرفا واقعا ناامیدش میکنی! خودتم میدونی که داره تمام سعیش رو برای اعتماد سازی انجام میده و سهم خودش رو ادا کرده پس تو هم سهم خودت رو انجام بده! واقعا بی انصافیه که اون تمام تلاششو انجام بده ولی تو قدمی برنداری و بعد از مدتی حس کنه که با تمام تلاشهاش هنوز سر جای اول ایستادید. گاهی اوقات من خودم رو جای شوهرم میگذارم و فکر میکنم که اگه من چنین اشتباهی میکردم، چه توقعی از شوهرم داشتم! قطعا دوست نداشتم که هر چند وقت یکبار بیاد و ازم بپرسه آیا داری بهم خیانت میکنی یا نه و یا سر قولت هستی یا نه!! قطعا دوست نداشتم که هر اس ام اسی که برام میاد، شوهرم خیال بد بکنه!!
شکهاتو از امروز بریز دور و فقط به شوهرت اعتماد کن! من اینکارو دارم میکنم و خدا رو شکر خیلی موفق بودم! فقط به این فکر کن که چقدر شوهرت دوستت داره و از اون کارش پشیمونه!!
خواهشا کاری نکن که ازت و تمام تلاشهاش ناامید بشه!!
من مطمئنم که تو میتونی عزیزم
اگه یک دفعه دیگه اون بنده خدا رو اذیت کنی با من طرفی!آفرین دختر خوب
![]()

منکه دلم براش میسوزه!
هر وقت این خیالات بد به سراغت میاد فکرتو مشغول یه کار دیگه کن! تو باید به شوهرت نشون بدی که بهش اعتماد داری! وگرنه به رابطه تون آسیب میزنی! با این حرفا واقعا ناامیدش میکنی! خودتم میدونی که داره تمام سعیش رو برای اعتماد سازی انجام میده و سهم خودش رو ادا کرده پس تو هم سهم خودت رو انجام بده! واقعا بی انصافیه که اون تمام تلاششو انجام بده ولی تو قدمی برنداری و بعد از مدتی حس کنه که با تمام تلاشهاش هنوز سر جای اول ایستادید. گاهی اوقات من خودم رو جای شوهرم میگذارم و فکر میکنم که اگه من چنین اشتباهی میکردم، چه توقعی از شوهرم داشتم! قطعا دوست نداشتم که هر چند وقت یکبار بیاد و ازم بپرسه آیا داری بهم خیانت میکنی یا نه و یا سر قولت هستی یا نه!! قطعا دوست نداشتم که هر اس ام اسی که برام میاد، شوهرم خیال بد بکنه!!
آفرین دختر خوب

علاقه مندی ها (Bookmarks)