خوب بهار جان اول از همه بهت بگم که درک می کنم که در فشاری .
اما ابتدا توجه ات را جلب می کنم به بی دقتی که داری
در حال حاضر من هستم و تو . خانواده ای در کار نیست . من از تو کاری را خواستم انجام بدهی اما با بی دقتی انجام دادی چرا ؟
برو ببین از تو چه چیزهایی خواسته بودم بنویسی و تو چه چیزهایی را نوشتی و چه چیزهایی را جا انداختی . سعی نکردی تمرکز داشته باشی . چرا ؟
چون هنوز در پذیرش دقیق و کامل سهم خودت نیستی .
و تا زمانی که در پذیرش سهم خودت نباشی . نمی توانی وارد پله ی اول پذیرش بشوی .
من به تو حق می دهم که تا یک سنی از پدر و مادرت تمناهایی داشته باشی . اما دقت کن دختر عزیزم . از یک سنی پدرو مادر مسئول هستند و از یک سنی تو خودت مسئول زندگی و عملکردهای خودت و انتخاب ها و تصمیم گیری های خودت هستی .
آیا باور داری که بزرگ شده ای ؟
سهم تو در این بزرگ شدن چیست ؟
تو دختری که در تاپیک ها با توانمندی یک لیدر وارد می شوی و به مراحعین زهنمود های عالی می دهی که من همه را می خوانم .......
این دختر لیدر در بستر خانواده با این سن و با این دیدگاه و توانمندی های شاهکار صد نیست . یعنی کامل از توانمندی هایش استفاده نمی کند و یا اگر از نصفه نیمه و یا کل توانمندی هایش استفاده کند در راه درست و با روش درست استفاده نمی کند .
آیا باور داری که توانمندی یک فرد لیدر را داری و مستعد لیدر بودنی ؟ اگر خودت چنین باوری نداری من دارم .
در نتیجه چه می شود که در مقابل خانواده این همه قضاوت ها برایت مهم می شود ؟ این همه متوقع می شود ؟این همه انگشت اتهام به سمت بیرون می گیرد ؟و سهم بزرگی از خودت را به آنها می دهی ؟
خوب دقت کن لیدر کسی است که خلاقیت و خودشکوفایی دارد . روی پاهای خود است .
تو ادعای لیدر را در کنار توانمندی و آگاهی داری .............اما عملکردهای منفعل داری و از آگاهی هایت برای خودت استفاده نمی کنی . چرا ؟
چون می خواهی سهم بیشتر ی از نارضایتی را به منشا خانواده بدهی .
بیا خودت را و احساسات خودت را حذف کن . برو این پستی که رو به من نوشتی را بخوان . ببین اگر این را یک مراجع نوشته بود . ........تو بهار که از نگاه من به قاعده ی سن و تجربه و دانسته هایت شاهکار انالیز می کنی . چه چیزی برای این مراجع می نوشتی ؟
ازت می خواهم نقدی بر این مطلب از نگاه تو به مراجع بنویسی . ببینم وقتی که با نگاه بیرونی می نویسی و راهکارهایی که ارائه می دهی چیست ؟ . اساسا در مورد این مراجع نظرات خودت را ارائه بده .
بنویس . منتظر نقدت هستم .
دقت کن
این مطلب متعلق به یک مراجع است و تو در تاپیکش حضور داری . به این مراجع با این پست چه خواهی گفت . در نهایت دقت و مسئولیت به این پست نگاه کن که به مراجع آسیب نزنی و متن تو کامل باشد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)