به نظر من شما باید اول با خودتون به این نتیجه برسید که این زندگی و این مرد ارزش جنگیدن و انرژی بیشتر رو داره یا نه؟ در صورت حل شدن این مشکل آیا میتونین برای همیشه ببخشیدش؟ من تصور میکنم شما به کمک مشاور نیاز دارید تا با براورد شرایط کلی زندگیتون و اتفاقاتی که تاحالا افتاده جوابی برای این سوال پیدا کنین و بر مبنای اون پاسخ عمل کنین. من با نظر خیلی از دوستانی که اینجا هستند مبنی بر دیر نشدن برای طلاق موافق نیستم ، یادتون باشه که خیلی زود دیر میشه...
خانم زیبا مرد اگر همسری جذاب و همراه داشته باشه ، و طعم محیط گرم خانواده رو چشیده باشه معمولا خیانت نمیکنه مگر اینکه از لحاظ جنسی بی بند و بار باشه. دلایل خیانت مردان معمولا فرار از محیط نابسامان خونه، عدم جذابیت یا همراه نبودن همسر و بی بند و باری جنسیه. آدم بی بند و بار نمیتونه به یک شریک جنسی قناعت کنه و با توجه به کمبودهای روحی و روانیش و بعضا کمبود اعتماد به نفسش به هیچکس حتی شریک جنسی پنهانش وفا نمیکنه. من مردهای ایرانی زیادی رو در خارج از ایران(با توجه به قوانین سفت و سخت اونجا) دیدم که همه زندگیشون رو به خاطر اعتیاد به زن از دست دادند.
امیدوارم متوجه شده باشید که منظورم این نیست که مردان خیانتکار بیگناهند ، فقط خواستم دلایلش رو بهتون بگم. همسر خیانتکار چه مرد و چه زن به هر دلیلی که اینکارو انجام بده صد در صد مقصره.
ضمنا منظور من از جذاب الزاما زیبایی نیست، همه ما خانومهای جذاب و گیرایی رو میشناسیم که چندان زیبا نیستند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)