سلام دوستان عزیز
ممنونم که کمکم کردید و همفکری نمودید
در مورد اینکه شما عزیزان میگید خونه رو ترک نکن من که دیگه خونه رو ترک کردم و وسایلم رو هم اوردم خونه بابا . بنظر خودم در زندگی من یه دو راهی وجود داره
1- یا شوهرم خودش پشیمون میشه و برمیگرده و سر عقل میاد و برای زندگیش میجنگه با هوس و احساسش
2 - یا اینکه همه چیز تموم میشه
راستش برای من راه سومی نیست چون انقدر تو این مدت عذابم داده و تحقیرم کرده که حاضر نیستم بازم خودمو بشکنم و کوتاه بیام .
اگه شوهرم منو نخواد و اون دخترو بمن ترجیح میده منم خودمو بزور به اون تحمیل نمیکنم و اجازه نمیدم برای هزارمین بار غرورم بشکنه
راستش شوهرم معایب اخلاقی زیادی داره که من همیشه تحمل کردم ولی دیگه تحمل این آخری رو نداشتم .... رفیق بازی و بددهنی و بی احساس بودن و حق نشناس بودنشو همیشه تحمل کردم ولی طاقت دختر بازی و زن دوم و این حرفها رو واقعا ندارم ....
دیشب شوهر خواهرش زنگ زده به بابام که اجازه بگیره شوهرم بیاد معذرت خواهی کنه ولی من باورش ندارم تا حالا 10 بار عذر خواهی الکی کرده ... میترسم بخواد با نقشه بیاد جلو و خونه و ماشینم رو بگیره بعد که هیچی تو دستم نبود دست خالی نتونم آیندم رو خودم بسازم ...
آخه یبار که قهر کرده بودم بعد که اشتی کردیم گفت داداشم گفته خوب بود به یه کلکی خونه و ماشینش رو میگرفتی بعد میذاشتی بره الانم به شوهر خواهرش گفته به بابام بگه که من اگه بخوام برگردم باید دیگه سر کار نرم و خونه و ماشینم رو بفروشم تا بریم یه جا دیگه خونه بخریم منم بهش اعتماد ندارم . میترسم نقشه باشه و بعد که شغل و خونه و ماشینم از دستم رفت دیگه باید بسوزم و بسازم .
[size=large][color=#800000]
شما بگید من باید چکار مکنم ؟ واقعا درمونده شدم .
دلم میخو اد زودتر تکلیفم روشن بشه این سری یا اون سری فرقی نداره فقط بدونم تکلیفم چیه تا واسه ایندم برنامه ریزی کنم. خسته شدم از این بلا تکلیفی و بیهودگی

علاقه مندی ها (Bookmarks)