7289 عزیزم خیلی خوبه؛ مشخصه که واکنش شما در مقابل واکنش های همسرت بسیار بسیار تاثیر داره؛ یعنی حالا که شما خوب عمل کردی ایشون هم اون واکنش مثبت رو نشون دادن!
در مورد سوالت و صحبت با برادرت؛ به نظر من بهتره به یه بهونه ای بذاری واسه بعد؛ چون من فکر میکنم هرچه شما بیشتر با همسرت گرم بگیری و حواس خودت و همسرت رو به زندگیت معطوف کنی؛ حساسیت های همسرت هم کمتر میشه و بعد هم مشخصه که برادرت هم دوست داره هرچه زودتر این موضوع رو تموم کنه؛ اما من فکر میکنم بهتره شما از این سمت روی اعتماد به نفس همسرت کار کنی و بعد مدیریت روابط بین برادرت و همسرت رو به خودشون واگذار کنی؛ دیگه هم هیچ وقت نیازی نیست مستقیم از خانواده ات یا خواهر یا برادرت بخوای که با همسرت جوری که شما دوست دارید برخورد کنند؛ چون این جوری مشخصه که مقاومت خواهر و برادرت رو برانگیخته میکنی و جبهه گیریشون رو!
عزیزم؛ وقتی خیلی خوب تونستی این موضوع و ارتباط با خانواده ات رو مدیریت کنی و پرونده اش رو ببندی؛ باید یاد بگیری که روی رفتارهای خودت و آرامش فکر و ذهنت بیشتر کار کنی تا یه برخورد کوچیک همسرت؛ تو رو بهم نریزه و سریع به فکر جدایی نباشی!
در ضمن باید تمام سعیت رو بکنی که بیشتر و بیشتر همسرت و افکارش رو بشناسی و نقاط قوت و ضعفش رو شناسایی کنی تا در مواقع مختلف زندگی؛ بهتر مدیریت کنی!
این هم گل و دست تقدیم 7289 عزیز که واقعا داره خوب عمل میکنه و عمیقا دوست داره که زندگیش بهتر بشه!
البته برای همسر عزیزش هم هست که بسیار مهربون و خوش قلبه!
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)