به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

  1. #9
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 02:11]
    تاریخ عضویت
    1390-5-13
    نوشته ها
    102
    امتیاز
    1,588
    سطح
    22
    Points: 1,588, Level: 22
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    224

    تشکرشده 228 در 80 پست

    Rep Power
    26
    Array

    RE: ایا برگردم و در کشورم زندگی کنم؟

    [undefined=undefined]من فقط یک سوال از خونواده های ایرانی دارم. دلیل اینکه این اندازه بین پسر و دخترشون فرق می گذارند چیه؟ مگه قرار نیست این دختر هم نصف بار مشکلات روبه دوش بکشه! آخه نازپروردگی که حسن محسوب نمی شه!
    من هم مشکل انتخاب دختر ایرانی رو دارم. شاید ترجیح بدم به همین دلیل مشکلات که برای خانومهای ایرانی قابل تحمل نیست با دختر خارجی ازدواج کنم در خارج. [/undefined]

    متاسفانه حرفتون تا حدی درسته آقا مهران. بعضی از خانمها (البته بعضی) فکر می کنند ازدواج فقط یعنی ورود به یک زندگی کامل و بی مشکل و بی دغدغه و مرفه که هیچ مشکلی توش پیش نیاد و اگر احیاناً مشکلی در زندگی پیش بیاد بهشون ظلم شده و نامردی شده و اونها وظیفه ای در قبال حل و پشت سرگذاشتن این مشکلات ندارند. تو کشوری که من هستم زن و مرد کاملاً مساویند و زنان اینجا براشون عار محسوب می شه اگر بخوان از یک مرد پول تو جیبی بگیرند. همه شون هم شاغلند و همونطور که یک مرد مسئول کسب درآمده اونها هم مسئولند. خانم لیلا خب اگر مشکلات مالی دارید آیا شما برای شاغل شدن اقدام کردید؟ جمله ی بالاتون رو البته خوندم ولی برام ابهام داشت که آیا شوهرتون دوست نداره خودش بره سر کار یا شما؟؟ خیلی باید عجیب باشه مردی که در خارج زندگی می کنه به دلایل غیرت و مسائل دیگه نخواد همسرش بره سر کار. شما اگر واقعاً مایل به برگشت هستی بشین روی کاغذ خیلی عملی زندگی اونجا رو با ایران مقایسه کن و ببین قراره همسر شما ایران چه کار کنه و چه شغلی داشته باشه و خلاصه بعد از سنجیدن یک نتیجه گیری کن . آیا مطمئنی ایران رفتن به نفعته تو این مقطع؟؟ شوهر شما هم احتمال زیاد اگر ایران بودن رو بیشتر به نفعش ببینه برمی گرده ولی الان فکر می کنه اونجا زندگی کردن بهتره. باید دقیق ازش بپرسی چرا اینطور فکر می کنه. بعدش هم اشکالاتی رو که مطرح کردید یکم سسته. یعنی کلی گویی کردید. مسئله ی بغرنجی من ندیدم تو زندگی شما. شما فقط دلتنگی. اینه که توی مسائل دیگه هم کم طاقت شدی. کاش موقع خواستگاری ایشون از شما بیشتر فکر می کردی و حساب می کردی که دوری از خانواده دلتنگی هم داره و بر اون اساس بله یا خیر می گفتی. شما به عنوان همسر وظیفه ی همراهی در مشکلات رو هم داری و نباید اگر مشکلی بود خودت رو از زندگی کنار بکشی. به هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم.

  2. کاربر روبرو از پست مفید شب شکن تشکرکرده است .

    شب شکن (یکشنبه 19 آذر 91)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 12:10 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.