ani عزیزم سلام و تشکر از پاسخ دقیقتون.سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید.
در مورد به مدرسه کشوندن موضوع باید بگم ..اگر این موضوع از خونه سرچشمه گرفته بود منم لزومی به مطرح کردن با مدرسه نمیدیدم اما شخصی که این فایل رو پر کرده تو مدرسه هست و اگر مانعش نشیم حتما داستان ادامه پیدا میکنه و ما هم شاید دیگه اینطور اتفاقی متوجه نشیم با توجه به این موضوع باز هم صلاح میدونید با مدرسه مطرح نشه؟.من نگران این قضیه هستم.و اینکه کنجکاوی در مورد اناتمی جنس مخالف موضوع کنجکاوی اولیه دو سال قبل بود کم کم مسئله پیش رفت و به سوالات و کنجکاوی های دیگه ج... رسید که کاملا معلوم بود در موردش تو مدرسه صحبت میشه .
البته صحبتهای شما رو کاملا قبول دارم میدونم این کنجکاوی طبیعیه ولی متا سفانه اطلاعات گسترده توی تصاویر دیگه جایی برای توضیح نگذاشت.متاسفانه اگه فقط کنجکاوی بوده باشه جواب خیلی بیشترشو گرفته من از همسرم میخوام امروز مدرسه نره تا به کمک شما تصمیم درست بگیرم و حتما سعی میکنم وقت مشاوره کودک و به خصوص نوجوان بگیرم هر چند شخص مطمئنی نمی شناسم اگر کسی شماره تماس مشاور مناسب رو بده واقعا ممنون خواهم شد شاید ایشون اون جلسه خصوصی رو داشته باشند متاسفانه به پدرش تا به حال مجال صحبت در این موارد رو نداده و طفره رفته.
شما فکر نمیکنید اگر به روش نیاوریم این پنهانکاریها ادامه پیدا میکنه و بهش صدمه میزنه؟
مطمئنم هیچوقت روش نمیشه این سوالات رو از ما بپرسه.من خیلی سعی کردم دوستش باشم اما از اونجا که خیلی در این موارد با حجب و حیاست هیچوقت به روی ما نیاورده که سوالی براش مهمه که بپرسه حتی از پدرش .البته من از هر فرصتی که پیش میاد برای دادن اطلاعات مفید وعلمی استفاده کردم....منتظر راهنمایی هاتون هستم و قبلا تشکر میکنم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)