RE: انتخاب بین ازدواج موقت یا دوستی در خارج از کشور

نوشته اصلی توسط
mehran21
وقعا احساس خوبی ندارم از اینکه من سالها تنهایی بکشم و از لحاظ اقتصادی خودم رو بالا بکشم تا یک دختر خانوم رووارد یک زندگی حاضر و آماده کنم. که چی؟! واقعا چرا ما پسرها باید اینقدر سختی بکشیم و بعضی از دختر خانومها رو خونواده ها لای پر قو بزرگ می کنند که کوچکترین تغییری در زندگی مشترکشون دلسردشون می کنه! این روندشون اشتباهه به خدا!
من رو از این فکر واگر فکر میکنید یک وسواس هست از این وسواس فکری خارج کنید" من احساس می کنم که حق من هست که با یک دختر در کلاس اجتماعی، تحصیلی و مالی خودم ازدواج کنم. " فرشته مهربان من اون تاپیک رو خوندم ولی خب من همیشه خودم رو سرزنش خواهم کرد اگر دختری پایینتر از خودم ازدواج کنم. من نگفتم دقیقا دکترای مهندسی!
چرا باید یا معیارهای مادی رو انتخاب کرد یا معیارهای معنوی؟ یعنی نمی شه هر دو معیار رو برای انتخاب داشت؟!
شمامجبور نيستيدبا دختري كه زود ميشكنه ازدواج كنيد
شما مجبور نيستيد با دختري كه لجتون رو درمياره ازدواج كنيد
شما مجبور نيستيد دختري رو وارد يه زندگي آماده كنيد و همه سختي ها رو تنهايي تحمل كنيد
شما مجبور نيستيد با كسي ازدواج كنيد كه ملاك هاتون رو نداشته باشه
شما مجبور نيستيد با دختري كه هم سطح شما نيست ازدواج كنيد
شما مجبور نيستيد فقط معيارهاي مادي يا معنوي رو انتخاب كنيد
اگه اينكارا رو كردين فقط خودتون رو سرزنش كنيد
اما اگه ميخواين شاد و اونطور كه دوست دارينزندگي كنيد
مجبور هستيد
...(اينجا رو بايد مشاور و كارشناس بگه ، يكي كه بهش اعتماد داشته باشين و قبولش كنيد.)
شايد جاي خالي رو بشه با تغيير نگرش ها پر كرد
مطمئنم دختري هست كه بتونه خوشبختتون كنه
اميدوارم زودتر پيداش كنيد و شاد باشيد
(منظورم از مرز ها ملاكيه كه به هيچ وجه ازش كوتاه نميايين، بازم تحصيلاتو مثال ميزنم.
خيلي دوست دارم همسرم دكتر باشه(ايده آل) اما اگه نشد،ديگه نبايد از فوق ليسانس كمتر داشته باشه(مرز)
[size=medium][align=center]هیچ وقت نگذارید كه هیاهوی بقیه صدای درونی شما را خاموش كند
و شجاعت این را داشته باشید كه از احساس قلبی تان و ایمانتان پیروی كنید...[/align][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)