نازنین جان سلام
دوستان همه ی راهنمایی های مفید رو بهت کردن فقط من می خواستم از چیزی که جدیدا در کلاس درس یاد گرفتم برایت بگویم شاید احساساتت کمی تعدیل شود.
در کلاس فیزیولوژی در دانشگاه درباره ی خشم و واکنشهای مغز میخوندیم. وقتی انسان به طور ناگهانی و زیاد خشمگین میشود، واکنش طبیعی مغز اینست که ازتباط آمیگدال و کرتکس مغز با هم قطع میشود یعنی فرد اصلا نمیتواند فکر کند و اگر بعد از آن کاری بکند یا حرفی بزند با وصل شدن کرتکس و آمیگدال و برگشتن هوش و حواسش صد درصد پشیمان میشود. این واکنش طبیعی فیزیولوژی بدن ماست. برای همین میگویند بعد از عصبانیت اولش هیچکاری نکنید و تا 10 بشمارید و صلوات بفرستید.
با این حرف ها اصلا نمیخواستم همسرت را توجیه کنم. فقط میخوام کمی درکش کنی. او الان بسیار شرمنده است. کاری که کرده و حرفهایش همگی واکنشی ناخواسته و طبیعی و از روی خشم زیاد بوده. عزیزم ببین چقدر دوستت داشته که با تصور تو با دیگری انقدر خشمگین شده و سیستم عصبی بدنش ارتباط با کرتکس مغز را قطع کرده و حالا او مانده و یک دنیا پشیمانی و عذاب وجدان...
باید حواست باشد و هر دو به هم قول دهید هیچگاه دیگری را تا به این حد عصبانیت نرسانید.
عشق زندگیت را ببخش. انصاف نیست با یک رفتار به دور از عقل و ناخواسته اش، همه ی خوبی هایش و همه ی دوست داشتن های ارادی اش را به فراموشی بسپری.
میدانم که با سیاستی زنانه میتوانی جوری با همسرت رفتار کنی که باعث تحکیم و عاشقانه تر شدن زنگیتان شوی.
در بغلش گریه کن...بگو چقدر دلخور شدی....بگو چقدر زیاد دوستش داری....بگو میدانی که همه ی اون حرفا از روی عصبانیت و غیر واقعی بود...باز هم بگو چقدر دوستش داری
مطمینم واکنش همسرت دلت را به زندگی گرم میکند.
برایت آرزوی شادی و خوشبختی دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)