ممنون از شما همدردی عزیز
ممنون از اطلاعاتی که دادین. هنوز کارمون جور نشده که بریم ولی داریم روش کار میکنیم.من مطمئنم اگه آدمی خوب باشه و یا اگر اشتباهی هم کرده باشه بعد پشیمون یاشه به قبح کارش پی برده باشه، هر جای دنیا هم بره دیگه دنبال اون خطا و اشتباه نمیره! این نظر منه و نمیدونم شما موافقید یا نه! ولی همین ایران از همه جا بدتره!! شاید علنی نباشه ولی متاسفانه جوانها خیلی بد شده اند و اخلاقیات کمرنگ شده!! راستش من چند روز پیش توی یک جمع بودم (آرایشگاه) شنیدم که دوست شدن با مرد متاهل مد شده!! به حق حرفای نشنیده! باورتون میشه تازه به همدیگه پز هم بدهند به این خاطر!!!!
منم مثل شما امیدوارم هر چی که خیر و صلاحمون هست اتفاق بیفته! راستش شوهرم داره سعی میکنه روز به روز اعتمادم رو بیشتر جلب کنه و خداییش داره خیلی زحمت میکشه!! منم الان 3 هفته ای میشه که هیچ جوری چکش نکردم و دارم بهش اعتماد میکنم.خدا رو شکر عشق و محبتمون به هم هم زیادتر شده و خیلی هوامو داره! اینروزا حالم خیلی بهتره و دنیا رو زیباتر میبینم. اون اتفاق باعث شد که هر دومون به خودمون بیایم و مشکلات زندگیمون رو برطرف کنیم.
گل مریم عزیز از شما هم متشکرم و واقعا دارم سعی میکنم که اعتماد گذشتهرو به شوهرم پیدا کنم و مثل قبل کاملا خیالم ازش راحت بشه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)