به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 29 از 30 نخستنخست ... 9192021222324252627282930 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 292
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: حال و احوال یاران همدردی (6)

سلام و صد سلام به اهالی گل و گلاب همدردی

بی دل جان داشتیم ؟

ما که همیشه جویای حالتونیم . نبین که در تالار نشون نمیدیم . به جان خودم از خورزو خان بپرس بگو این فرشته چقدر یاد منه .

عزیز در قلب فرشته که جای خود داری ، ببین >>

ایضاً همدردی هم از حضورت همیشه و هر وقت که بوده مسرور میشه با اون زبان و بیان شیرین و دلنشینت . بگذریم از یه وقتای خیلی کمی که قشنگ قشنگ حال بعضی اعضاء رو می گیری ها

خب دست پیش میندازی ها خــــــــــــــــــــــب ! آخه اینقدر سایه ات سنگین شده که هروقت میای ، همدردی دات کام و دات نت ، کلهم باید بگه چه عجب بی دل یادی از تالار کردی !!!!!!!!!!!!!!

از اینا گذشته دمی بیشتر با ما باش که با خلق خدای غیر مجازی هستی

حالا بفرما گلویی تازه بنما

الهی این اهالی همدردی را در پناه خودت حفظ کن و ایضاً درب دوستیت برویمان بگشا که از عشقت چنان سرمست گردیم که از عشق غیر مست نگردیم .

دیشب که این سریال راستش را بگو را دیدم و متأثر گشتمی .... از دلم گذشت که خدا جونی از ما اهالی همدردی ( همدلان در همدردی ) ، بگیر هرآنچه که ترا از ما می گیرد ...... به جان عزیز شما دوستان ، بعدش برخود لرزیدم که آ خدا میدونم خیلی این دعا دل و جرأت میخواد، دل به دریا دهی میخواد ..... پس اون شهامت پاش وایسادن رو هم بهمون بده .....

راستی اگه برا کلهم اجمعینمون اجابت بشه ..... ، چی سر همدردی ممکنه بیاد ...... ؟؟؟؟؟؟ نکنه برای رهایی بعضیامون از اعتیاد به غیر خدا ، همدردی بپره رو هوا

از شوخی گذشته واقعاً یه لحظه اینجوری از دلم گذشت ، وقتی در این سریال دیدم جمعی اونجوری برای خدمت به خلق الله مثلاً مشاوره میدن اما ناخالصی های بعضیاشون و سوء استفاده های دیگران به کجا می برد کار را .... گفتم خوبه که جمع ما در همدردی ، صدقه سری دنیای مجازی در گمنامی هستیم و تازه عمق تأکید این مدیر فهیم را دریافتم در مخالفت با ایده ای که هر از گاهی میل به متینگ اهالی همدردی پیدا می کند و آوازش را یکی سر می دهد و بقیه هم میگند آی گفتی ها ............... ما هم هستیم ها .....

زیاده عرضی نیست ............خوش و ایضا ًخرم باشید

.

2. 13 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 11 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 بهمن 92 [ 18:58]
    سطح
    43
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    دستاوردها:
    Social1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    3,824

تشکرشده 3,762 در 695 پست

Array

همه چی آرومه تو به من دل بستی....

این چقدر خوبه که تو کنارم هستی....

همه چی آرومه....غصه ها خوابیدن.....

همه چی آرومه من چقدر خوشحالم....

سلام به همدردیهای گلم ..
    خدا کنه همتون خوب خوب باشید ....خدارو شکر منم خوبم و بالاخره بعد از مدتی تونستم بیام پیشتون دلم برای همتون تنگ شده بود ....
    از اینکه بیادم بودید ممنونم..

امیدوارم دوستان گلم هم خوب باشند : بهار شادی رنگارنگم ، رایجه عشق گلم ، گلنوش عزیزم ، پاییزان خندانم ، فرشته مهربانم ، آنی نازنینم ، نازنین نازنینم ، بهارزندگی عزیزم ، ویدای مهربانم ، بی نهایت صبورم ، زهره عزیزم و راحیل گلم ، مریم 123 عزیزم ، اقلیمای عزیز م ، بالهای صداقتم خوبم ، سارا بانوی عزیزم ، نادیا گلم ، شوکای عزیزم ، مسافر زمان گلم ، بی دل عزیزم و گل کاغذی عزیزم ، فکور گلم و...
    آقای حامد خان بزرگ ، جناب محمد ابراهیمی ، پدربزرگ همدردی ، آقا فرهنگ ، آقا امید 65 ، لرد حامد عزیز ، آقا اسی و اقای بی بی وآقا داود.ت و آقا کیوان و یادش به خیر آقای مهاجر بی نشان و آقای جرجیس که خیلی وقته ازشون بی خبریم و دوستان جدید و دوستانی که الان اسمشون رو حضور ذهن ندارم
    و همینطور جناب [size=large]مدیر همدردی
    عزیز ..

چه روزهایی بود تلخ و شیرین ، خوب و بد گذشت و تمام شد و از طرفی هم دلتنگی من نسبت به همدردی ..
    ان شاءالله بتونم دوباره کنار شما روزهام رو سپری کنم .
    [/size]

همدردی و بچه ها دوستون د ارم یه عالمه

4. 18 کاربر از پست مفید چشمک تشکرکرده اند .

چشمک (پنجشنبه 09 آذر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 00 [ 13:32]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    تشکرها
    2,842

تشکرشده 3,286 در 817 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

امروز در کوچه پس کوچه های شهرم قدم زدم ....

زنان و دختران بیشتر درصد از سهم خیابان ها را به خودشان اختصاص داده بودند .....

کمی با خودم سخن گفتم ، کمی کلنجار رفتم ، کمی خودم را دعوا کردم ... کمی هم به خودم خندیدم ...

اما واقعیت این بود که زنان به سه مرد نیاز دارند:

مردی برای عشق ورزیدن ، مردی برای نیاز جنسی و مردی برای آزردن

اما مردان هنرمند می دانند که با عهده دار شدن هر سه نقش می توان زنان را از دو نفر دیگر بی نیاز کرد....

سواره برگشتم !

6. 7 کاربر از پست مفید lord.hamed تشکرکرده اند .

lord.hamed (شنبه 11 آذر 91)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

لرد حامد جان این تشکر به دلیل سواره برگشتن تو بود
    و اشاره ات به مردان هنرمند

اگر نه که یه کم مشکل دارم با این دسته بندی که کردی .

همین متن را بهانه ی دلتنگی تو قرار می دهم

یک زن و مرد قبل از هر چیز به یک رفیق نیاز دارد . و قبل از هر عشق و علاقه ای ......احترامی به معنای واقعی که در بستر این احترام بی هیچ ادعایی عشق پی اش ریخته می شود .

یک همراه . یک همسر .یک همسفر . یک همراز . یک شریک احساسی یک شریک جنسی و یک همدل .....و نیازهای زن از مرد و مرد از زن است .

می توان عاشق بود و عشق ورزی هم کرد اما رفیق نبود !
    یا ..............

اما کلا با مردان هنرمندی که همه ی نقش ها و نیازهای وجودی زن را پوشش می دهند موافق هستم .
    ضمن اینکه این هنرمندی برای زنان هم هست . و خیلی این داستان جنسیتی نیست .

جهت شوت نشدن تاپیک به نقاط خوش آب و هوا

حال من خوبه
    *banoo*, *neda*, *sahar*, ...طهورا, 13771377, 444, 7326623621, 8 8 8, abadanveh, adminsky, afriend, afsooon, ali6594, alireza_m, Amiran, ani, araaaam, arameshe ziba, aran, armin-90, AYTAK, azad-123, a_kamrani, bahar.shadi, Banooye khoshbakht, behtarinam, curious5749, d r e a m, daemon, DeanoGriree, del, deljoo_deltang, digitalman, dosty, eagle, elahe.a, elia joon, elnaz.zz, fakhteh1365, farzaneh tanha, FATEMEH1363, fatemezolfaghari, Faxterrit, fa_karoon, flag, fm.mohajer, forever alone, gol yas, gold, gole kaghazi, gole mohamadi, golpasand, grey-sm, hadieh, Hamdardi2, hamed65, hamedd_1992, hamedhd, hasti918, helmi, HMD, hori, hrncp, imani2364176, jojo2012, kamr, kamrava, ketetefid, khaleghezey, khanoomi, ki@rash, knasri, kooch2000, koskhol, lili54, lili_2012, lord.hamed, lover24, mah56, mahdy63, mahroo, mahsa pirooz, mahshid69, mah_v, majed14141103, malezi, mapar202, marjan_91, maryam123, maryam1772, maryam70, Matrixx, mehran21, mehrban, mehrdad_m, mehri_bahari, meinoush, mmani828, mohammad2012, MOHAMMAD2020, Momojibo, mostafavi9090, mss_Sdt, music, mxbabak2012, n.e.o, nagme, nastaran@, nc60, newfolder, nimagol, omid65, pardis81, pariya-babak, parla_1390, Parsa1, parvane123, pesar20sale, pink butterfly, Pooh, proud_rose, pupak1360, r969, rain man, rama25, rastin, rayan21, rooz530, Royya, roze-zard, ruz, s@h@r, saba mehraboon, saba29, saber-g1, saboktakin, saboora, sadegh.h, saeeded, sahra1361, salman111, samanis, SAMIRA22, sanjab, sara-m, sara1367, SARA64, sare jo0on, sayrex, sea, sepeedeh_1989, setaree11, setareh soheil, seture, shabe niloofari, shirin joon, shokofe, siamak60, silda, sisili, sistan-katool, Sky180, SOMA, sorena_k93, sr2282, srr72, sunlife, tamanaye man, tamas, tanha90, tanhaei, taraneh89, tasmim, teddy, thumblina220, titi321, titijun, uerprxvcdu, uni_sara, unknownGirl, Unsovesteme, vahid_pioneer, ya.hoseyn, yaaldaa, yadegari, yalda7, yalda89, yekidota, آرته, آرمان 26, آزیتا546, آگرین, ابتسام, از یاد رفته, الف-ح, اندیشه 22, بابک 1369, باران27, بالهای صداقت, بهار.زندگی, بچه مثبت, بی دل, تسلیم خدا, تنها ی جاده, تنهـــــای تنها, خدیجه سلطان, داداش, دانوب, داود.ت, دختر بارونی, دخترشرقی, دستان, دل سوخته, راز مستی, رازقی, رایحه عشق, رنیا, زنده دل, زهرا ۲, زهره فرهنگ, زیبا کردستانی, سارا بانو, سارا@, ستاره امیدوار, ستاره تنها, ستاره خوشبخت, سنجاب بازیگوش, سیتروس, سینان, شب شکن, شوکا, شکوفه*, صابره, صبا_2009, صمدی, صنا, عسلک, فاطمه س, فرح123, فرشته مهربان, فرهنگ 27, فلورا, فکور, لوسین, مادر2, ماه تنها, محرک, محمدابراهیمی, مريمي, مسافر زمان, ملينا-ب, مه سان, مهنا67, میلاد موسوی, مینا الف, نادیا-7777, نفس21, نیلوفر عاشق, هاجر, هاجس, هلما, همیشه نگران, هومین, ویدا@, پاییزان, پدربزرگ, پریماه, پیدا, چشمک, ژپتو, کبـود, کیمیتا, گل نمک, گلشن, گلمریم

شما خوبی ؟
    قربون شما .
    عزت زیاد .

راستی
    بی دل تو دل ما را خیلی وقت است با خودت برده ای ...............دنبال چه می گردی ؟! بقیه اش ؟!

8. 13 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (پنجشنبه 09 آذر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ani

جهت شوت نشدن تاپیک به نقاط خوش آب و هوا

حال من خوبه
    *banoo*, *neda*, *sahar*, ...طهورا, 13771377, 444, 7326623621, 8 8 8, abadanveh, adminsky, afriend, afsooon, ali6594, alireza_m, Amiran, ani, araaaam, arameshe ziba, aran, armin-90, AYTAK, azad-123, a_kamrani, bahar.shadi, Banooye khoshbakht, behtarinam, curious5749, d r e a m, daemon, DeanoGriree, del, deljoo_deltang, digitalman, dosty, eagle, elahe.a, elia joon, elnaz.zz, fakhteh1365, farzaneh tanha, FATEMEH1363, fatemezolfaghari, Faxterrit, fa_karoon, flag, fm.mohajer, forever alone, gol yas, gold, gole kaghazi, gole mohamadi, golpasand, grey-sm, hadieh, Hamdardi2, hamed65, hamedd_1992, hamedhd, hasti918, helmi, HMD, hori, hrncp, imani2364176, jojo2012, kamr, kamrava, ketetefid, khaleghezey, khanoomi, ki@rash, knasri, kooch2000, koskhol, lili54, lili_2012, lord.hamed, lover24, mah56, mahdy63, mahroo, mahsa pirooz, mahshid69, mah_v, majed14141103, malezi, mapar202, marjan_91, maryam123, maryam1772, maryam70, Matrixx, mehran21, mehrban, mehrdad_m, mehri_bahari, meinoush, mmani828, mohammad2012, MOHAMMAD2020, Momojibo, mostafavi9090, mss_Sdt, music, mxbabak2012, n.e.o, nagme, nastaran@, nc60, newfolder, nimagol, omid65, pardis81, pariya-babak, parla_1390, Parsa1, parvane123, pesar20sale, pink butterfly, Pooh, proud_rose, pupak1360, r969, rain man, rama25, rastin, rayan21, rooz530, Royya, roze-zard, ruz, s@h@r, saba mehraboon, saba29, saber-g1, saboktakin, saboora, sadegh.h, saeeded, sahra1361, salman111, samanis, SAMIRA22, sanjab, sara-m, sara1367, SARA64, sare jo0on, sayrex, sea, sepeedeh_1989, setaree11, setareh soheil, seture, shabe niloofari, shirin joon, shokofe, siamak60, silda, sisili, sistan-katool, Sky180, SOMA, sorena_k93, sr2282, srr72, sunlife, tamanaye man, tamas, tanha90, tanhaei, taraneh89, tasmim, teddy, thumblina220, titi321, titijun, uerprxvcdu, uni_sara, unknownGirl, Unsovesteme, vahid_pioneer, ya.hoseyn, yaaldaa, yadegari, yalda7, yalda89, yekidota, آرته, آرمان 26, آزیتا546, آگرین, ابتسام, از یاد رفته, الف-ح, اندیشه 22, بابک 1369, باران27, بالهای صداقت, بهار.زندگی, بچه مثبت, بی دل, تسلیم خدا, تنها ی جاده, تنهـــــای تنها, خدیجه سلطان, داداش, دانوب, داود.ت, دختر بارونی, دخترشرقی, دستان, دل سوخته, راز مستی, رازقی, رایحه عشق, رنیا, زنده دل, زهرا ۲, زهره فرهنگ, زیبا کردستانی, سارا بانو, سارا@, ستاره امیدوار, ستاره تنها, ستاره خوشبخت, سنجاب بازیگوش, سیتروس, سینان, شب شکن, شوکا, شکوفه*, صابره, صبا_2009, صمدی, صنا, عسلک, فاطمه س, فرح123, فرشته مهربان, فرهنگ 27, فلورا, فکور, لوسین, مادر2, ماه تنها, محرک, محمدابراهیمی, مريمي, مسافر زمان, ملينا-ب, مه سان, مهنا67, میلاد موسوی, مینا الف, نادیا-7777, نفس21, نیلوفر عاشق, هاجر, هاجس, هلما, همیشه نگران, هومین, ویدا@, پاییزان, پدربزرگ, پریماه, پیدا, چشمک, ژپتو, کبـود, کیمیتا, گل نمک, گلشن, گلمریم

شما خوبی ؟
    قربون شما .
    عزت زیاد .

راستی
    بی دل تو دل ما را خیلی وقت است با خودت برده ای ...............دنبال چه می گردی ؟! بقیه اش ؟!

[/color]

خانم آنی من خیلی به آخر پستتون خندیدم خیلی با مزه بود

الان فکر کنم مدیران پست منو چت گونه تشخیص بدن و زحمت حذفش رو بکشند بابا راضی به زحمت نیستیم

من هم حالم نسبتا خوب و در حال عالی شدن هست البته اگر خدا بخواد

خوب ما رفتیم

راستی دو تا شکلک هاشو از پست گل کاغذی کپی کردم راضی باش دوستم

10. 9 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

فکور (پنجشنبه 09 آذر 91)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 214
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,467

تشکرشده 2,190 در 377 پست

Array

سلام بر همه‌ی اونایی که خانوم آنی اسمشونو لیست کرده + کاربرانی که تو این ۲۴ ساعت وقت نکردن بیان تالار :)

خوب و خوش و سلامتین؟ اوضاع زندگی بر وفق مراده؟

من هم شکر خدا خوبم.

غرض از مزاحمت، خواستم یک خبرِِ خیلی مهم رو به اطلاعِ کاربرانِ عزیزِ همدردی برسونم. اول این قسمت از پست خانوم چشمک رو بخونین، تا بهتون بگم:

نقل قول نوشته اصلی توسط چشمک
    امیدوارم دوستان گلم هم خوب باشند : بهار شادی رنگارنگم ، رایجه عشق گلم ، گلنوش عزیزم ، پاییزان خندانم ، فرشته مهربانم ، آنی نازنینم ، نازنین نازنینم ، بهارزندگی عزیزم ، ویدای مهربانم ، بی نهایت صبورم ، زهره عزیزم و راحیل گلم ، مریم 123 عزیزم ، اقلیمای عزیز م ، بالهای صداقتم خوبم ، سارا بانوی عزیزم ، نادیا گلم ، شوکای عزیزم ، مسافر زمان گلم ، بی دل عزیزم و گل کاغذی عزیزم ، فکور گلم و...
    آقای حامد خان بزرگ ، جناب محمد ابراهیمی ، پدربزرگ همدردی ، آقا فرهنگ ، آقا امید 65 ، لرد حامد عزیز ، آقا اسی و اقای بی بی وآقا داود.ت و آقا کیوان و یادش به خیر آقای مهاجر بی نشان و آقای جرجیس که خیلی وقته ازشون بی خبریم و دوستان جدید و دوستانی که الان اسمشون رو حضور ذهن ندارم
    و همینطور جناب [size=large]مدیر همدردی
    عزیز .. [/size]
    راستی چشمک خانوم خیلی خیلی خوش آمدین. بسیار خوشحال شدیم از این‌ که همه چی آرومه و شما خوشحال هستین

اما برسیم به خبر مهم ... دوستان و عزیزان، همگی توجه بفرمایین بنده، مسافر زمان، جنسیتم از جنس لطیف، ظریف و کلا خوبِ مؤنث نیست و از دار و دسته‌ی زمختان جامعه محسوب میشم...

حالا واقعا نوشته‌هام خیلی زنونه‌ست؟ ... آخه این سومین باره که می‌بینم که یه کاربری فکر می‌کنه من خانوم هستم

اولین بار که خیلی جالب بود. اون اولا که عضو شده بودم، یه خانومی پیغام می‌داد و خیلی صمیمی صحبت می‌کرد. منم تعجب کرده بودم که قضیه چیه؟ چرا این خانومه این مدلی صحبت می‌کنه؟!
    که بعد از چند تا پیغام، یه پیغام داد و گفت : "خانومی چرا انقدر سرسنگینی؟ اسمتو بهم میگی عزیزم؟"

خلاصه این‌که بله. خیلیا تو این تالار ما رو اشتباه گرفتن :)

اوه اوه! وقتم داره تموم میشه!
    شاد باشید و خیلی خیلی التماس دعا

12. 13 کاربر از پست مفید مسافر زمان تشکرکرده اند .

مسافر زمان (جمعه 10 آذر 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام
    خانم چشمک محترم
    به تالارهمدردی خوش امدید چند وقتی تالارهمدردی نبودی دلم خیلی تنگ شده بود واقعا جا در تالارهمدردی خیلی خا لی بود تالارهمدردی به وجود شما نیاز دارد امیدوارم دوباره به فعا لیت در تالارهمدردی ادامه دهید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم

14. 7 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (جمعه 10 آذر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,125 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

سلام به همه دوستان..

امیدوارم همه شما شاد و سلامت باشید و کانون خانواده های شما همیشه گرم باشه...
    خوشحال شدم از دیدن دوستان عزیزی چون شیرین جون...چشمک..پاییزان..دیجیتال ن و لرد حامد عزیز.امیدوارم حضور دوستان مستدام باشه ....
    سایر دوستان هم جدیدی ها..هم وسطی ها!!! ..هم قدیمی ها..امیدوارم همتون خوب باشید..
    حال منم که اصلا خوب نیست ..20 روزی میشه همسرم رفته و تو غربت اسیر یک عالمه مشکله ..و منم تو ایران اسیر یک عالمه مشکل دیگه...نمی دونم مگه خدا خودش فرجی بکنه تا بلکه ما هم راحت شیم...

خداوند ادم اسیر ادم زبان نافهم نکنه که متاسفانه ما اسیرش شدیم و تا الان ملیون ها پول بر باد رفته ازمون..اونم اول زندگی...واقعا بعضی های بی دین و ایمان هستند...حلالش نباشه...

بگذرم..امشب دل پر دردی دارم...

التماس دعا
    سارا بانو

16. 6 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

سارا بانو (شنبه 11 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 دی 91 [ 21:04]
    سطح
    86
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

سلام

امیدوارم حال همه شما همدردان تالار همدردی خوب باشه و هیچ وقت دچار مشکل نشید .
    سارا خانم شما هم توکل کنید به خدا انشاله همه چی درست میشه . به هر حال هر کاری سختیهای خاص خودش رو داره و در پس هر سختی و دشواری راحتی هم هست . پیشنهاد میکنم برای آرامش خودتون هم که شده پروفایل خودتون قسمت ( درباره من و امضاء ) رو بخونید مطمئنم آروم میشید و به زودی هم مشکلاتتون با دعای بچه های تالار همدردی حل میشه انشاله .
    موفق باشید

دوستان بنده یه هفت هشت ده روزی باید برای ماموریت کاری به مرکز استان برم و از خونه و خونواده و سایت همدردی دور میشم البته اگه سرعت اینترنت خوب باشه که با موبایل به سایت سر می زنم اگه نه چند روزی از سایت دور هستم پس فعلا خدانگهدار و التماس دعا

18. 2 کاربر از پست مفید آرمان 26 تشکرکرده اند .

آرمان 26 (شنبه 11 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 29 اردیبهشت 97 [ 00:12]
    سطح
    61
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array

سلام..
    کسی که نصفه شب اینجاست دو حالت داره
    یا حالش خیلی خوبه
    یا خیلی خراب...

در واقع من االان اولیشم..

امیدوارم فرشته مهربون هم حالش خوب باشه...
    به گردن من یکی که خیلی حق داره..
    فرشته جان هر زمان حرم برم واست دعا میکنم چون واقعا حق داری به گردن من...

20. 4 کاربر از پست مفید mohammad2012 تشکرکرده اند .

mohammad2012 (شنبه 11 آذر 91)

صفحه 29 از 30 نخستنخست ... 9192021222324252627282930 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)