سلام
سلام ؛
با اجازه من هم چند سوالی می پرسم :
چرا اینجا همه به خودشون اجازه میدن هر طور که میخوان حرف بزنن؟ آیا به این میگن آزادی بیان؟ حتی اگه برچسب گذاری و تهمت باشه؟
اتفاقا برعکس حرف شما صادقه و اینجا خیلی ها اونجوری که باید حرف نمی زنند و یکی از دلایلش هم اینه که رفتارهاشون مورد واکاوی قرار گرفتن مدیر ارشد این سایته ! به همین خاطر بیشتر اعضاء شخصیت دیگری از خودشون بروز میدن ! برای اثباتش هم همین رو بگم که من با خیلی از این دوستان خارج از سایت رفیقم ! بزرگترین برچسب گذار در این سایت مدیرشه و از بازخوردهای چند نوشته به خودش اجازه میده درباره ی اعضا و شخصیت درونیشون اظهار نظر کنه و به خیال خودش داره روانشناسی میکنه ! اعضاء رو ابزار میدونه و برای حضور هر شخصی در این سایت بهانه ای دست و پا می کنه !!! در هر حال بهتره بیشتر از این موضوع رو باز نکنم !
چرا وقتی دو نفر در تالار بحث میکنند کسی نمی یاد رفع ابهام کنه و هیچ کس واسطه نمیشه؟ نمونش بحث شما با آرزو در تایپک" به کجا چنین شتابان" هر چند که به نظر من در کل حق با شما بود از این جهت که پست شما جنبه ای دیگر جز آنچه آرزو میپنداشت ،داشت اما در جوابهایی که متقابلآ ثبت میشد و در بیشتر آنها گستاخی و بی پروایی شما در پاسخ های نه چندان خوشایند میتوان حق را به آرزو داد؟
گفتم که دلیلش همینه که برخی از اعضا اعتماد به نفسش رو ندارند چون از مورد واکاوی قرار گرفتن توسط مدیر واهمه دارن !!! چون به این یقین رسیدن که بازخوردهای ارسالهاشون توسط مدیر مورد تجزیه تحلیل قرار میگیره و اونهم اکثرا ً اشتباه !
موضوع اون تاپیک هم فقط یک هم پستی ساده بین من و آرزو بود و حق و ناحق در ارزشگذاری به اون تاپیک بی معنیه . ضمن اینکه من و آرزو دوستان بسیار صمیمی هستیم و ارتباطمون فقط به اون تاپیک محدود نمیشه !
دلیلش میتونه این باشه که دیگر دوستان نمیخوان محبوبیت خودشون در قبال اون دوست از دست بدن هر چند که داره اشتباه میکنه؟خود شما چطور در این گونه موارد آیا به دوستتون تذکر میدید؟
صد در صد . چون برای من ارزشگذاری دیگران اهمیتی نداره و این رفتار رو مغایر با روح آزادگی می دونم .
به عقیده شما عقل اکتسابی است؟
قسمتیش آره و قسمتی هم نه !
نقش مطالعه در زندگی چقدر است؟
خیلی زیاد . ولی منابع خیلی مهم هستند بخصوص در این زمانه ! ضمن اینکه به نظر من صرفا ً مطالعه کردن آدم رو احمق بار میاره و ما باید کمی هم روی پای خودمون وایستیم ولی در همه حال باید حد رو نگاه داشت یعنی نه صرفا به مطالعه و نظرات دیگران اتکا کرد ونه صرفا به داشته های خود !
البته موضوع مورد مطالعه رو مشخص نکردید وگرنه نظر کامل تری میشد داد !
علاقه مندی ها (Bookmarks)