سلام
اقای ارمان 26 محترم
رنگ قهوه ای در تالار حق عضویت انجمن ازاد دادند تعرفه حق عضویت انجمن ازاد تالار همدردی فرق می کند
بنده به خانم فرشته مهربان اطلاع دادم تاپیک شما نگاه کند ممنون
![]()
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام
اقای ارمان 26 محترم
رنگ قهوه ای در تالار حق عضویت انجمن ازاد دادند تعرفه حق عضویت انجمن ازاد تالار همدردی فرق می کند
بنده به خانم فرشته مهربان اطلاع دادم تاپیک شما نگاه کند ممنون
![]()
محمدابراهیمی (سه شنبه 07 آذر 91)
تشکرشده 4,006 در 737 پست
سلام بچه ها
دلم براتون تنگ شده بود . ممنون که به یاد منم بودید
اینا اشک شوق اند به قول دخترم اکشم اومد:P
برنامه ریزی درسی ایم جوری که میخواستم پیش نرفت . تا امتحان ارشد فرصت کمی دارم و کتابای نخونده زیاد
ان شالله که قبول میشم
امابارون
خیلی با حاله .خدایا شششششششششششششکر
. اینجا چند سالی بود که این نعمت پر برکتت کم شده بود.
فرقی نمی کند که گودال کوچک آبی باشی
یا دریای بیکران، زلال که باشی، آسمان در تو پیداست.
پاییزان (پنجشنبه 09 آذر 91)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام
خانم پاییزان محترم
عزاداری قبول باشه
چند وقتی توی تالار نبودی جا در تالارهمدردی خیلی خا لی بود به تالارهمدردی بر گشتی اشک شوق ریختم
امیدوارم دوباره به فعا لیت در تا لارهمدردی ادامه دهید تالارهمدردی به وجود شما نیا ز دارد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم![]()
محمدابراهیمی (دوشنبه 06 آذر 91)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام و احترام
عزیزان توجه کنند که هر گونه پست های چالشی و بحث بر انگیز به انجمن آزاد منتقل میشود.
لذا بنده چندین پست گذشته در این تاپیک را به خاطر زمینه مباحثه ای آن و اینکه جدا از عنوان حال و احوال بود به انجمن آزاد منتقل کردم.
مراتب جهت اطلاع
این هم لینکش
مدیرهمدردی (چهارشنبه 08 آذر 91)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
ای بابا چه کشکی چه پشمی! ما که با چشم غیر مسلح نتونستیم ببینیم.نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه با مرام!
لا اقل عنوانهاشونو یا یه میان پرده از اون ارسالها رو رو کنید، منظورم از اون جذابها و جنجالیهاشه تا اشتیاق و حس کنجکاویمون رو تحریک کنه بریم اتیش بزنیم به مالمون و شارژ انجمن آزاد بخریم به عشق خوندن کل تاپیک مورد نظر.
در ضمن این ادیتورتان همچنان زمینگیره! یه فکری به حال این فلک زده بکنید بد نیست، هم خدا راضی میشه هم بنده اش
راستی سلام! خوبین؟ ما هم بد نیستیم شکر. فقط در این لحظه دارم جون میدم برای لختی استراحت چرا که استخوانهای نحیف و فرتوتمان دارد خستگی را از عمق مغز استخوان فریاد میزند. بیچاره مغزم کشش خواندن حتی همین پست را برای تصحیح اشتباهات احتمالی هم ندارد. خواب بر ما مستولی گشته! آقا ما رفتیم بخسبیم، شب عالی متعالی.
بی دل (پنجشنبه 09 آذر 91)
تشکرشده 3,297 در 818 پست
دیشب دلم گرفته بود.حتما دیگه خودتون می دونید این روزها ناراحتی من به خاطره چیه؟بله کلمه ای به نام پدر
چون مادرم دیروز دوباره موج نا امیدی بهش رو کرده بود.خلاصه دیشب نمی دونم چی شد که تصمیم گرفتم از نگرانیم
واسه همسرم بگم.اون منتظر بود حرفامو بزنم که پشیمون شدم و یه بحث دیگه پیش کشیدم اما طاقتم تموم شد یه
دفعه وسط اون بحث گفتم پدرم توی دو سال حدود 3 میلیون تومان خرج کرده که ترک کنه ولی......
گفتم و گریه کردم گفتم و گریه کردم.از حال و روز مادرمو از وضع زندگیشون .هیچی نگفت فقط ساکت گوش می کرد.
علت این کارم این بود که این روزها تاپیک یکی از دوستان که نگران اعتیاد دختر مورد علاقشون هستند ذهنمو مشغول
کرده بود.ازین که همسرم ممکنه چه احساسی نسبت به شرایط پدرم داشته باشه دل آزرده بودم ولی........
حالم بهتره.بهتر از قبل.
رایحه عشق (سه شنبه 07 آذر 91)
تشکرشده 3,442 در 1,036 پست
همسرم رفته ماموریت
دلم براش تنگ شده ولی نمی دونم چرا بهش نمی گم که دلم براش تنگ شده اصلا انگار نمی شه که بگم
eghlima (سه شنبه 07 آذر 91)
تشکرشده 791 در 202 پست
اقلیمای عزیزم سلام...
مثل اینکه ما در عصر ارتباطات زندگی میکنیم عزیز دلم ...
یعنی چی نمیشه؟؟
کار نشد نداره...
زود باش .... همین الان ... گوشیتو بردار بهش زنگ بزن و بگو دوستش داری و دلت واسش تنگ شده...
نشد اس ام اس بده...
نشد هزار تا راه دیگه که از گریه و دلتنگی آسونتره....
آهای مهربونای تالار همدردی برای گفتن دوستت دارم به عزیزانتون فرصت رو از دست ندید...
همین الان بهشون بگین....
بهتره که غرورو پای کسانی که دوستشون داریم قربانی کنیم
تا اینکه فرصتها رو از دست بدیم و عزیزانمون رو فدای غرورمون کنیم....![]()
shirin joon (سه شنبه 07 آذر 91)
تشکرشده 792 در 312 پست
سلام.......................................... ...................
حالم؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم.. شاید خوبه شاید بده.. شایدم اینقد بده که دیگه هیچی واسم مهم نیست..
mohammad2012 (پنجشنبه 09 آذر 91)
تشکرشده 4,547 در 875 پست
از زهره خبری نیست جایش در تالار خالی است .آبجی هرکجا که هستی خوش باشی دلمان اندازه این نقطه ها شده
....................
از جوانه؟؟؟ هم خبری نیست یه چند روزی پرنگ شد بی خبر گذاشت رفت . کجایی آبجی بیا که تازه دلمون شاد شده بود
بعداز 1 سال دوباره برگشتی تالار را روحیه دادی . دلمان تنگ شده .
پدربزرگ (سه شنبه 07 آذر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)