به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 آبان 91 [ 18:22]
    سطح
    5
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array

RE: ﻣﻘﺼﺮ ﻛﻴﻪ ﻭ ﭼﺎﺭﻩ ﭼﻴﻪ

دوستان دیشب نشستم که با همسرم حرف بزنم و راه چاره ای پیدا کنم بهش گفتم خسته شدم از این وضعیت تو داری راه خودتو میری منم راه خودمو خوب منم به عنوان یک ادم نیازهای عاطفی و روحی دارم دوست دارم بدونم برای کسی مهم هستم حمایت یه مرد حس کنم بهم گفت دست ننه ام درد نکنه با این عروس اوردنش دیگه چی میخوای یه شاهزاده با اسب سفید بالدار! منم دیگه چیزی نگفتم الان مدتی همه اش خون دماغ میشم دکت بهم گفت مال اعصابت مگه من چند سالمه یا چی کم دارم تا فهمید میخوام تحصیلمو ادامه بدم اشوب به پا کرد با یه وکیل تلفنی حرف زدم میگه اگر تو دادخواست بدی چیزی بهت تعلق نمیگیره و به محضی که باز دستشو روت بلند کرد برو نامه بگیر ایا واقعا طلاق چاره سازه منه؟ کی جوابگوی جوونی سوخته شده منه؟یقه کی بگیرم پدرم؟ یا خانواده اون که نمیفهمند پسرشون مشگل داره نصف شبهت گوشی من چک میکنه تلفن پرینت میگیره ار اژانس محل مدام میپرسه من کجاها میرم با کیا هستم و.... خسته شدم میخوام خودمو خلاص کنم از همه چی همه چی دردش لحظه ای اما ارامشش همیشگی

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 31 تیر 92 [ 10:41]
    سطح
    27
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 501 در 152 پست

Array

دختر بهار
    مي‌شه بگي چن سالته
    شوهرت چند سال سن داره؟رفتارش با يچه‌ات چطوره؟؟

چاره كار تو از بين بردن خودت نيست. زندگي نعمت الهي است در اختيار تو گذاشته شده. درسته بعضي وقت‌ها آدم وقتي به بن بست مي‌رسه و فكر مي كنه كه همه راه‌ها براش بسته بهش فكر مي‌كنه؟

اما دختر بهار

همه راه‌ها بسته نيست، يكي يكي امتحان كن. اين نشد اون يكي راه.
    به فكر فرزندت باش. مي‌توني به امون خدا بسپاري بري، آينده‌اش چي مي‌شه؟

بشين و به همه راه‌ها فكر كن. آخرين راه هم طلاقه. چرا نبايد يك گزينه باشه. هر چند من فكر مي‌كنم مي‌توني فرصتي براي زندگيتون بديد و موانع را از پيش پا برداريد.

هيچ وقت از صحبت كردن باهاش نترس، هميشه احساسات و عواطف و حرفات و خواسته‌هات را بهش بگو،
    اينقدر بگو بگو تا ملكه ذهنش بشه. به خدا تاثير داره، ناميد نشو.

بزار بهت بخنده، بزار همه اين حرف‌ها را مال قصه‌ها بدونه، اما تو حرفت را بزن. حداقلش اينه كه خودت از انباشته شدن اين همه صحبت دروني خلاص مي‌شي.

البته باهاش بحث نكن. حرف بزن در كمال اميدواري، اعتماد به نفس و محبت و جدي، اما التماس نكن.

بعضي وقت‌ها هم از نگاه و نگرش شوهرت به زندگي و قضايا نگاه كن. از چشم شوهرت به خودت نگاه كن. ببين كجاها كم گذاشتي، ببين كدوم توقعاتش را بي جواب گذاشتي، آيا به جا بوده يا نا بجا.

من همه صحبتهام نظر شخصي. اما تو زندگيم به كار بستم. تا حد خيلي زيادي جواب داده پس تو هم امتحان كن.
    فقط نترس. آخرين حدش را در نظر بگير. اون وقت مي‌بيني كه راحت‌تر مي‌توني قدم برداري براي اصلاح زندگيت و آرامش خودت و بچه‌ات و حتي شوهرت.

اما اگر به نقطه‌اي رسيدي كه چاره‌اي جز جدايي نيست، به خاطر حرف مردم و خانوادت سوختن را انتخاب نكن. چون اين زندگي براي هر سه نفرتون هر روز مردن و زنده شدنه.

با تمام وجود اميدوارم مشكلاتت حل بشه و آرامش به زندگيت برگرده.

3. 3 کاربر از پست مفید omid- zendegi تشکرکرده اند .

omid- zendegi (یکشنبه 28 آبان 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﻣﻴﺪ ﺟﺎﻥ
    ﻣﻦ 30 ﻭ ﻫﻤﺴﺮﻡ35ﺳﺎﻟﻪ ﻫﺴﺖ ﻣﺎ ﻓﺮﺯﻧﺪﻱ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﺍﻭﻥ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﺩ ﻛﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 اردیبهشت 93 [ 15:23]
    سطح
    33
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    227

تشکرشده 409 در 163 پست

Array

با ادامه این وضعیت و عدم مراجعه هر دو نفر به مشاور به زودی به بن بست در این زندگی خواهید رسید. اگر همسرتون نمیخواد با مشاور صحبت کنه ، خودتون مراجعه کنین و تصمیم صحیحی برای ادامه زندگیتون بگیرید. فقط به خاطر داشته باشید که هر تصمیمی میگیرین باید به دور از احساساتی مثل عصیانیت ، تلافی یا افسردگی باشه. تصمیمی عقلانی و به دور از احساس که فقط مصالح خودتون رو در نظر بگیرید. گذشته رو فراموش کنین و به فکر اینکه بقیه چه فکری میکنن نباشید.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 دی 91 [ 14:53]
    سطح
    25
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,833

تشکرشده 1,864 در 493 پست

Array

RE: ﻣﻘﺼﺮ ﻛﻴﻪ ﻭ ﭼﺎﺭﻩ ﭼﻴﻪ (ازدواج اجباری، اختلاف شدید، قصد جدایی و مخالفت خانواده ها)

شوهر شما پرینت تلفن می گیره، با آژانس محل و مدیرتون تماس میگیره که رفت و آمدهای شما را کنترل کنه و ... بعد شما با یکی از اقوام صحبت می کنید و رابطه پنهانی دارید؟

همه حرفهای شما درست و شوهرتون مرد بی مسئولیت خیانت کار شکاک و ...
    کار شما هم از نظر اخلاقی و شرعی مثلا فرضا بی اشکال!!

نمی ترسی که شوهر به این شکاکی که همه چیزت را چک می کنه، فردا اگر بفهمه زندگیت را سیاه کنه؟ خودت داری با دست خودت یه مشکل به مشکلات دیگه ات اضافه می کنی؟ اون هم با فامیل؟؟؟ داری یک کاری می کنی که وقتی صداش دراومد دیگه هیچ راه برگشت و آبرویی برات نمونده باشه. تمام فامیل بفهمند !!

آیا شوهرت تا به حال مورد خاصی از شما دیده که تا این حد به این مساله شک داره و حرفها و تهمت های زشت به شما می زنه؟ حتی یک مورد کوچیک؟

با صحبت هایی که کردی به نظرم شوهرت درخواست طلاق نخواهد داد. تنها راه ممکن برای شما طلاق توافقی است. از همه حق و حقوقت بگذری و بری. تازه اگر شوهرت موافقت کنه!

بهتره رابطه ات را با اون آقا قطع کنی و تمرکز کنی روی بهبود زندگیت.

7. 4 کاربر از پست مفید پیدا تشکرکرده اند .

پیدا (دوشنبه 29 آبان 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

RE: ﻣﻘﺼﺮ ﻛﻴﻪ ﻭ ﭼﺎﺭﻩ ﭼﻴﻪ (ازدواج اجباری، اختلاف شدید، قصد جدایی و مخالفت خانواده ها)

سلام دختر بهار

خانومی دوستان به این خوبی راهنماییت می کنن چرا باز برمیگردی سر پله اول؟

بهار زندگی راهنمایی بسیار خوب و دقیقی برات نوشته اما شما با محکوم کردن همه قصد داری نقش اشتباهات خودت

و این وسط نادیده بگیری!

حتما زندگی سختی داری و روزهای سختی رو هم میگذرونی اما لطفا از فکر خودکشی و این چیزها بیا بیرون!

شرایط طلاق رو هم که نداری! پس بهتر نیست به خودت کمک کنی؟

دنبال مقصر نباش چون بهر حال همه در این ماجرا نقش داشتن حالا برخی کمتر برخی بیشتر!

اما گذشته ها دیگه درست نمیشه و باید حال رو دریابی!

بهر حال وقتی وارد این زندگی شدی خودت به همسرت راه ندادی و اون رو به سمت زنی دیگه متمایل کردی!

پس این تاوان عملکرد اشتباه خودته!

پس به جای تکرار اشتباهات گذشته خواهشا سهمت رو از اشتباهاتت بپذیر و بهمون کمک کن که بهت کمک کنیم!

همونطور که دوست خوبم بهار زندگی راهنماییت کردن باید سعی کنی یکبار دیگه تلاشت رو بکنی و به قول جناب

baby یک حداقل رابطه مناسب با همسرت ایجاد کنی تا روی یک روالی بیافته زندگیت و بعد برای اصلاحش اقدامات

بیشتری بکنی!

فکر نمی کنی که پیگیری های همسرت فقط شک نیست و چون بهت علاقه داره براش مهمه که کجا میری و با کی

میری؟ اگر مهم نبودی که پیگیر کارهات نبود!

اما چون غرورش رو شکستی میخواد با کتک زدن ، شک به تو ، صیغه کردن یک زن دیگه و ... تلافی کنه!

پس قبول کن تو هم بهش ضربه زدی!

اما اینجا یک نقطه روشن وجود داره و اونم اینه که تو براش مهمی!!!

پس بیا جور دیگه ای عمل کن!

دیگه بهش به چشم یک بیمار نگاه نکن و نگو تو بیماری و باید درمان بشی و من مشکلی ندارم!!! هر کسی باشه

بهش برمیخوره و مقاومت می کنه! پس سعی کن بپذیریش به عنوان یک شوهر!

دست از ملامتش بردار و برای هر کار کوچکی که می کنه برات ازش قدر دانی کن حتی اگر اون کار نقص داره!

به خودت برس و خودت رو دریاب! اگر مراقب خودت نباشی نمیتونی به کس دیگه کمک کنی!

ارتباطت رو سریعا با آقای فامیل که قصد کمک بهت داره قطع کن چون تو بهر حال متاهلی!

شما که ادعا می کنی ظرافت زنانه بلدی سعی کن با سیاست های زنانه همسرت رو به خودت جلب کنی!

مطمئن اگر زن سعی کنه مردی رو به زانو در بیاره میتونه و این چیزها غریزیه و بلد بودن نمیخواد!

مشاور حضوری هم برو تنهایی اما برای احیای روح و روان خودت گلم و یادگیری مهارت های زندگی چون اصلا بلد نیستی و

بعد که خودت خوب شدی سعی کن زندگیت رو هم بهبود بدی!

تا اینجای کار رو داشته باش تا بریم سراغ گام های بعد!

9. 4 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

bahar.shadi (دوشنبه 29 آبان 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    4
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array

RE: ﻣﻘﺼﺮ ﻛﻴﻪ ﻭ ﭼﺎﺭﻩ ﭼﻴﻪ (ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺍﺟﺒﺎﺭﯼ، ﺍﺧﺘﻼﻑ ﺷﺪﯾﺪ، ﻗﺼﺪ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﻭ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎ)

ﺳﻼ ﻡ ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﮕﻲ ﺑﻬﺎﺭ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻴﭻ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﻲ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﺍﺩﻡ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻭ ﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺣﺮﻑ ﻣﻴﺰﺩﻳﻢ ﭼﻮﻥ ﺍﻳﺸﻮﻥ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﻲ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻗﻮﺍﻡ ﻣﺎﺩﺭﻱ ﻫﻢ ﺑﻮﺩ.
    ﺑﮕﺬﺭﻳﻢ ﻣﻦ ﺍﻣﺸﺐ ﺷﺎﻡ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﻼ ﻗﻪ ﻫﻤﺴﺮﻣﻮ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺳﺮ ﻭﺿﻊ ﺧﻮﺩﻣﻢ ﺭﺳﻴﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﺗﺎ ﺑﻴﺎﺩ ﺍﻣﺎ ﻳﻪ ﺗﺮﺱ ﻋﺠﻴﺐ ﺗﻮ ﺩﻟﻤﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻭﻟﻲ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﺠﻨﮕﻢ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻮ ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺪﻡ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﻧﺒﺮﺩ ﺑﺎﺯﻧﺪﻩ ﺍﻳﻦ ﻣﻴﺪﻭﻥ ﺑﺎﺷﻢ ﭼﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎ ﺟﺴﺎﺭﺗﻲ ﻫﺴﺘﻢ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﻲ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺷﺠﺎﻉ ﻓﻘﻂ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻴﺪ ﻣﻴﺸﻪ؟ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ؟ﻭ ﺗﻮﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﻛﻤﻜﻢ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﺷﻬﺮ ﻏﺮﻳﺐ ﻏﺮﺏ ﻏﺮﻳﺒﻢ ﻛﺴﻲ ﺟﺰ ﺧﺪﺍ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﻣﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﺧﻮﺩﻡ ﻓﻌﻼ ﺣﺮﻓﻲ ﺑﺰﻧﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺯﻳﺮ ﺑﺎﺭ ﻣﺸﮕﻠﻤﻮﻥ ﻧﻤﻴﺮﻥ
    ﺑﻬﺎﺭ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻴﺮﻡ ~ﻳﺶ ﺭﻭﺍﻥ~ﺯﺷﻚ ﺑﻬﻢ ﺩﺍﺭﻭ ﺗﺠﻮﻳﺰ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﻣﻴﮕﻪ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﻓﻘﻂ ﻣﻴﺸﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺍﺭﻭﻡ ﻛﺮﺩ

11. 4 کاربر از پست مفید dokhtare_bahar تشکرکرده اند .

dokhtare_bahar (دوشنبه 29 آبان 91)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

dokhtare_bahar عزیز

احساس تألم شما را درک می کنم . اما نا امید نباش .

خانمی ، واقعیت اینه که بدون رضایت و از سر اجبار ازدواج کرده ای . این وضعیت مطمئناً در احساس شما نسبت به همسرت اثر داشته و احساس خوبی نداشتی و این احساس منفی روی حالات و رفتار شما تأثیر گذاشته و موج منفی از شما صادر کرده و به نوعی ناخودآگاه ناراحتی شما از والدین بخاطر اجبار به ازدواج را به صورت خشم پنهان نسبت به همسرت نگه داشته و به صورت احساسی بروز کرده . حتی مسالمتهای شما به احتمال قوی بی روح بوده . پیداست که بدون هیجان و به قول معروف دل و دماغ زندگی را شروع و ادامه داده ای و طبیعی هست که این حال بر زندگی و رابطه شما اثر گذاشته .

حالا هم با این وضعیت ادامه دادن بیشترین ضررش به شماست .

بهتره اون احساس عدم رضایت از ازدواج را حفظ نکنید و دور بریزید و احساس خود را نسبت به همسرت تغییر دهی . به این منظور مدتی کاملاً یک طرفه محبت و عشق بورز و هیچ انتظاری نداشته باش . از رویه های مردانه در زندگی هم دست بردار ، کاملاً بشو خانمی که میخواهد به همسرش تکیه کند و به مرد بودن او ایمان داره . ساپورتهای مالی را قطع کن و بخواه که او خود عهده دار مسئولیت اقتصادی باشد اما مهمه که به چه روشی اینرا بخواهی . مثلاً نشون بده که می دانی که شور و احساس زیادی در زندگی نداشته ای و یکی از دلایلش را دغدغه دخل و خرج زندگی و مسئولیتهای اقتصادی بدان و بگو دلم میخواهد از این بابت خیالم راحت بشه و به تو تکیه کنم و ببینم که تو این نگرانی را از من دور می کنی تا من فقط خانم خونه باشم و دلم میخواد زنی سرحال و با احساس و پر از عشق باشم برات اما به کمک خودت نیاز دارم و ..... از مشاوره در این جهت کمک بگیر و بگو میخواهی عشق ورزیدن را بیاموزی . واقعاً تلاش کن دوستش داشته باشی . چون او هم بخاطر عدم علاقه شما در زندگی با شما دچار خلاء هست که با پرخاش این احساس را بروز می دهد .

در خصوص مسائل جنسی اشتباه کرده ای که اطلاعات و فانتزی به وی ارائه کرده ای ، نه تنها ایشون بلکه هرمرد دیگری ذهنش معطوف به منفی ممکنه بشه چون اغلب در این زمینه احساس برخورد می کنند نه عقلانی اونم بخاطر انحصار طلبی مردانه آنها نسبت به همسرشون هست . لذا اگر اطلاعات هم داشته باشی شما نباید ارائه کنی بلکه باید بگی بیا در این زمینه مطالعه کنیم ببینیم چطور باید عمل کرد ، من دلم میخواد تو رضایت داشته باشی و از ناحیه من لذت ببری اما نیازه که بلد بشم و یاد بگیرم که چه کنم اگر خودت بلدی یادم بده اگر نه بیا بریم نزد مشاور یا مطالعه کنیم .

در خصوص کتک کاریها ،طول درمان بگیر اما نه به قصد شکایت بلکه به قصد اینکه داشته باشی که اگر خدای ناکرده با وجود تغییرات شما باز هم ایشون این روند راادامه داد و نیاز به اقدامات قانونی به عنوان گام آخر شد این مدارک را داشته باشی .

موفق باشی

.

13. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (دوشنبه 06 آذر 91)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)