به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: ﻣﻘﺼﺮ ﻛﻴﻪ ﻭ ﭼﺎﺭﻩ ﭼﻴﻪ (ازدواج اجباری، اختلاف شدید، قصد جدایی و مخالفت خانواده ها)

dokhtare_bahar عزیز

احساس تألم شما را درک می کنم . اما نا امید نباش .

خانمی ، واقعیت اینه که بدون رضایت و از سر اجبار ازدواج کرده ای . این وضعیت مطمئناً در احساس شما نسبت به همسرت اثر داشته و احساس خوبی نداشتی و این احساس منفی روی حالات و رفتار شما تأثیر گذاشته و موج منفی از شما صادر کرده و به نوعی ناخودآگاه ناراحتی شما از والدین بخاطر اجبار به ازدواج را به صورت خشم پنهان نسبت به همسرت نگه داشته و به صورت احساسی بروز کرده . حتی مسالمتهای شما به احتمال قوی بی روح بوده . پیداست که بدون هیجان و به قول معروف دل و دماغ زندگی را شروع و ادامه داده ای و طبیعی هست که این حال بر زندگی و رابطه شما اثر گذاشته .

حالا هم با این وضعیت ادامه دادن بیشترین ضررش به شماست .

بهتره اون احساس عدم رضایت از ازدواج را حفظ نکنید و دور بریزید و احساس خود را نسبت به همسرت تغییر دهی . به این منظور مدتی کاملاً یک طرفه محبت و عشق بورز و هیچ انتظاری نداشته باش . از رویه های مردانه در زندگی هم دست بردار ، کاملاً بشو خانمی که میخواهد به همسرش تکیه کند و به مرد بودن او ایمان داره . ساپورتهای مالی را قطع کن و بخواه که او خود عهده دار مسئولیت اقتصادی باشد اما مهمه که به چه روشی اینرا بخواهی . مثلاً نشون بده که می دانی که شور و احساس زیادی در زندگی نداشته ای و یکی از دلایلش را دغدغه دخل و خرج زندگی و مسئولیتهای اقتصادی بدان و بگو دلم میخواهد از این بابت خیالم راحت بشه و به تو تکیه کنم و ببینم که تو این نگرانی را از من دور می کنی تا من فقط خانم خونه باشم و دلم میخواد زنی سرحال و با احساس و پر از عشق باشم برات اما به کمک خودت نیاز دارم و ..... از مشاوره در این جهت کمک بگیر و بگو میخواهی عشق ورزیدن را بیاموزی . واقعاً تلاش کن دوستش داشته باشی . چون او هم بخاطر عدم علاقه شما در زندگی با شما دچار خلاء هست که با پرخاش این احساس را بروز می دهد .

در خصوص مسائل جنسی اشتباه کرده ای که اطلاعات و فانتزی به وی ارائه کرده ای ، نه تنها ایشون بلکه هرمرد دیگری ذهنش معطوف به منفی ممکنه بشه چون اغلب در این زمینه احساس برخورد می کنند نه عقلانی اونم بخاطر انحصار طلبی مردانه آنها نسبت به همسرشون هست . لذا اگر اطلاعات هم داشته باشی شما نباید ارائه کنی بلکه باید بگی بیا در این زمینه مطالعه کنیم ببینیم چطور باید عمل کرد ، من دلم میخواد تو رضایت داشته باشی و از ناحیه من لذت ببری اما نیازه که بلد بشم و یاد بگیرم که چه کنم اگر خودت بلدی یادم بده اگر نه بیا بریم نزد مشاور یا مطالعه کنیم .

در خصوص کتک کاریها ،طول درمان بگیر اما نه به قصد شکایت بلکه به قصد اینکه داشته باشی که اگر خدای ناکرده با وجود تغییرات شما باز هم ایشون این روند راادامه داد و نیاز به اقدامات قانونی به عنوان گام آخر شد این مدارک را داشته باشی .

موفق باشی

.

2. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (دوشنبه 06 آذر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)