الف-ح عزیز
معلومه که ارتباطشون رو قطع نکردند و اون خانوم هم به این راحتی نمیخواد کوتاه بیاد. در این جور موارد هم شوهرت براش خیلی سخته که ارتباطشو قطع کنه! نظر من این هست که با اون خانوم یک صحبت جدی بکن و بگو از رابطه اش با شوهرت اصلا خوشحال نیستی و ازش بخواه سریع این رابطه رو قطع کنه. مورد بعدی رو که بهت میگم نمیدونم باید شرایط خودت رو بسنجی. ولی به نظر من تهدیدش کن که به شوهرش و پدر و مادرش ( اکه در ایران ساکن هستند ) موضوع رو میگی!! در این شرایط زنها براشون آبرو خیلی اهمیت داره و شاید دست از سر شوهرت برداره! به این موضوع توجه کن که اون زن الان در شرایط بدیه و به شوهرت به عنوان یک تکیه گاه نظر داره! هر چی این رابطه بیشتر طول بکشه قطع کردنش سخت تره! باید با هر ترفندی شده این رابطه رو زودتر قطع کنی عزیزم.
در این مورد اصلا کوتاه نیا. همیشه میگن جنگ اول به از صلح آخر. از الان که نامزدین و هنوز وارد زندگیتون نشدید باید بدونه خط قرمزهات چیه. وگرنه بعدا اصلا حریفش نیستی.
البته برعکس آقای پیدا، من فکر میکنم شوهر من و شما و شب نیلوفری مردهای زن بازی نیستند که دنبال زنها راه بیفتند. از شانس بد ما موردهای ناجور گیرشون افتاده و اونها هم بدشون نیومده که تجربه کنند. واقعا هنوز هم نمیتونم فکر کنم که بعضی زنها اینقدر پست باشند که در حالیکه خودشون شوهر دارند، درصدد دزدیدن شوهر یک زن دیگه باشند. مردها از این کارا کمتر میکنند.
عزیزم قوی باشو اصلا توی این مورد کوتاه نیا. به نظر من برای مشاوره پیش دکتر لواسانی برو. به من که خیلی کمک کرد. شماره اش رو فکر کنم از تاپیک شب نیلوفری بتونی پیدا کنی. گلم برات دعا میکنم که خیلی زودتر قضیه به خوبی و خوشی تموم بشه
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)