سلام بچه ها...
اومدم از حال خودم بهتون خبر بدم... این روزا جنگ با نفس مدام داره تو وجودم غوغایی به پا می کنه! گاهی وسوسه می شم اما خداروشکر تا الان تونستم خودمو حفظ کنم.
سیم کارت قبلیمو شکستم، آی دیم رو عوض کردم، کلاً دارم سعی می کنم با شخصیت قبلیم خداحافظی کنم و بشم همون آدمی که همه به ظاهر می شناسنش!!!
گل کاغذی از شور و انگیزه ای که بهم دادی ممنونم.
گل مریم عزیزم؛ ممنون که همراهمی، من چندباری سعی کردم، ولی هنوز نتونستم اون جور که باید با قرآن ارتباط برقرار کنم، از حرف زدن با خدا لذت می برم ولی از خوندن قرآن اونجور که باید نه! اشکال از کجای کارمه؟
m4169k گرامی؛ دو روز پیش یه اتفاقی برام افتاد که به جرات میتونم بگم کم تر از معجزه نبود برام! حضور خدا رو بی اندازه حس کردم.... حس اینکه خدا صدای من رو هم می شنوه واقعاً زیبا بود... دلم می خواد با همون زبون خودت برام دعا کنی.
sepeedeh_1989 عزیزم؛ در محرم بودن شما شکی نیست، اما چرا وقتی خدا ستارالعیوبیش رو الن داره به رخ من می کشه؛ خودم بیام و پرده دری کنم؟ مشکل من الان فقط اینه که خلأ دارم... یه حس تنهایی؛ برای این راهکار داری؟ تو این دنیا یه دوست درست حسابی از جنس زمینی ندارم!
صبا جون مهربون الحق که مهربونی را باید حتماً دنباله ی اسمت میذاشتی، چه جمله ی قشنگی! یعنی واقعاً می شه این کوله بار سیاهی من پاک شه؟!
دلم می خواد خدا رو بیشتر باور کنم اما من هیچ اطلاعاتی ندارم... تا الان فقط یه مسلمون شناسنامه ای بودم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)