سلام بهاری
حس نیاز به قول خارپشت طبیعیه اما از راه درست ارضا کردنش هم مهمه.
یک دختری داریم توی آشنایان که خیلی دوستش دارم.
همیشه به پاییز و زمستون که می رسید افسرده بود! و بر عکس تو به شدت دنبال ازدواج بود!
برای همین خودش رو به زمین و زمان می کوبید تا ازدواج کنه. حالا دلیلش چی بود؟ می گفت تنهایی توی خونه حوصلم
سر میره. بهش می گفتم سارا قرار نیست تو با ازدواج حوصله سر رفتت رو سر حال بیاری!
اما گوش نکرد و ازدواج کرد و الان بسیار افسرده تر از قبل شده.چون یک نیاز رو باید درست بهش پاسخ میداد اما نداد
حالا اینا رو گفتم که بگم جای شکرش باقیه که دید تو به ازدواج این نیست ولی این حس تنهایی و خمودگی رو
دوست داری با جنس مخالف پر کنی.
اما بهار نیازهای روح ما باید درست شناخته و هدایت بشه.
روح تو الان از تو برنامه میخواد و هدف. میخواد بهش پر و بال بدی و درست هدایتش کنی. حوصلش سر رفته از رکود!
و تنها چیزی که به زندگی آدم معنا میده و خلا های روحی رو با همه مشکلات پیش رو پر می کنه داشتن هدف و
برنامه است.
شنیدی میگن یا نفست رو مشغول کن یا نفست مشغولت می کنه؟
الان حکایتت این شده بهار.
احتمالا الان به یک دوران رکود رسیدی! مشکلی که خیلی از ماها داریم اینه.
از کودکی تا لیسانس همه چیز برنامه ریزی شده بود برامون. اما بعدش بدون اینکه بهمون یاد بدن باید چه بکنیم رها
شدیم. اگر شانس میاوردیم یک شغلی جور می شد و بعدم ازدواج و یک زندگی بی دغدغه اما یکنواخت!
اما زندگی اینی نیست که ما می بینیم! یک روال عادی و تکراری! این یک بخشش هست بهار!
زندگی بخشهای دیگه ای هم داره. همون هدف ها و رویاهای محقق نشده ما که راه زندگیمون رو روشن می کنن.
حتما ساعت ها بهشون فکر کردی و رویا پردازی هم کردی اما دنبالش رفتن سخته.
خوب الان وقتشه بهار. وقت تعیین مسیر برای دوران جوانی و میانسالی و پیریت.
روحت دنبال کشف موضوعات مورد علاقشه. اما اگر با ساده ترین راه (دوستی با جنس مخالف) این خلا رو پر کنی
خمود تر و افسرده تر از قبلش میشه.
راه چاره اینه که برای همه چیزت برنامه بریزی. درست ، کارت ، علاقه مندیهات ، تفریحاتت ، رابطت با خودت (دیگه
بهتر از من میدونی) ، رابطت با اطرافیانت و ..........
این انرژی مضاعف باید تخلیه بشه و انقدر سرگرم بشه که نخواد به بیراهه بره.
انسان هم ذاتا موجودی راحت طلبه. پس میره سراغ راحت ترین و در دسترس ترین و البته جذاب ترین و اغوا کننده ترین
راه که در این مثال برای تو دوستی با پسرهاست! از طرفی برخی دختران اطرافت هم دوست پسر دارن و
خوب قطعا تو رو وسوسه می کنه.
راه حلش اینه که دوستانی داشته باشی که وسوست نکنن به جنس مخالف. جاهایی نری که محیط فراهمه و از همه
مهمتر برای خودت برنامه بریزی و نفس رو مشغول کنی تا مشغولت نکنه.
بد نیست برای پیدا کردن انگیزه و تعویض روحیه فایل های صوتی تکنولوژی فکر رو تهیه کنی و بهشون گوش بدی. اگر
هم داریش یکبار دیگه گوش بدی و به دستوراتش عمل کنی. برای خودت هدف تعیین کنی و بری دنبال اهدافت.
مطمئن باش اونوقت می بینی انقدر زمانت برات با ارزش شده که حوصله و وقت دردسر تراشی دوستی با جنس
مخالف و وابستگی و تبعات گاها سنگینش رو نداری.
نمیگم چی کار کن چون خودت بهتر میدونی. اما بد نبود ارشد شرکت می کردی و تغییر رشته می دادی.
درس خوندن رو که شروع می کردی حوصله اش هم میومد
بعد برای کار و هدفت برنامه می ریختی و دنبال رویاهات می رفتی.
اینا با اراده قوی تو و فکر خلاقت کاملا شدنیه دوست خوبم.
میتونی کمی از رویاهات و آرزوهات و علاقه مندیهات بهمون بگی؟

) ، رابطت با اطرافیانت و ..........

علاقه مندی ها (Bookmarks)