ریحانا عزیزم ..
اولا که لحن صحبتت در مورد خانواده ی همسرت خیلی بده ! دائم این و اون خطابشون میکنی و میگی میخوام ادبشون کنم و پدرشوهرت دری وری گفته و ....... !!!!!!!!
شما دوست داری خانواده ی همسرت در رابطه با تو از این ادبیات استفاده کنن ؟!!!
عزیزم اگه احترام میخوای باید از ته قلبت بهشون احترام بذاری و حتی تو صحبت کردن مراقب کلماتت باشی .. حتی وقتی جایی که حضور ندارن .. این باید برات عادت بشه ... هرچقدر هم بد باشن و بیخیال و غیره بالاخره خانواده ی همسرت هستن و احترامشون واجبه ..
خب ! شما توقعت خیلی بالائه دوست خوبم .. خیلی خیلی بالا ..
یعنی شما و همسرت دو تیم مجزا از هم هستید ؟! و اگه قراره جایی برید باید یه بار دعوت از شما به عمل بیاد یه بار از شوهرت ؟![]()
یکم سطح توقعت رو بیار پایین .. مادرشوهرت اجباری نداره هر دفعه برات کادو بگیره یا سوغاتی بیاره .. شاید بنده خدا دستش تنگ بوده یا اصلا حواسش نبوده ! انقد منفی نگری نکن دختر ..
نمیدونم شاید ناراحت بشی از حرفای من ولی به نظرم مشکل اصلی از خودته عزیزم .. نباید انقدر خودتو دست بالا بگیری و انتظار داشته باشی همه همیشه هواتو داشته باشن ..
مادرشوهر من روز اولی که رفتم خونه شون یه جمله گفت همیشه یادمه .. گفت شاید تو خونه ی بابات وقتی قهر میکردی میومدن نازتو میکشیدن اما هیچ وقت یادت نره تو خانواده ی شوهر از این خبرا نیست .. واقعا هم راست گفت و ممنونم ازش بابت این حرفش ..
سعی کن باهاشون مهربون و دوست باشی .. انقدر ازشون توقع بی جا نداشته باش ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)