نوشته اصلی توسط
mehran21
به نظر من اصلا ایرادی نداره که در مورد ظاهر سخت پسند باشیم. برای شخص من که فوق العاده ظاهر یک دختر مهم هست. یعنی اون اندازه که ظاهرش مهم هست سطح مالی و شرایط خونوادگیش ( البته نه فرهنگی) وتحصیلی مهم نیست. من به شخصه حاضرم با کسی ازدواج کنم که تحصیلات در حد من نباشه و موقعیت کاری من رو نداشته باشه(چون بار زندگی روی دوش مرد هست از نظر مالی بیشتر) ولی زیبایی اون رو اصلا و ابدا کوتاه نمیام!
برخلاف فرمایش برخی از دوستان، تمرکز بر روی زیبایی نشون دهنده پختگی یا عدم پختگی نیست!!

نوشته اصلی توسط
نادیا-7777
امید جان باید بگم که
فقط دخترای تو فیلمای هالیوودی نیستند که جذابن
مرداشونو چرا نمیگی که انقدر جذاب و خوش هیکل و خوش تیپ و خوشگلن!!!!
همینجور که آقایون از خانومهای خوشگل و خوشهیکل و جذاب خوششون میاد ،خب خانومها هم از اینجور مردا خوششون میاد
پس باید بگیم تمام مردای دیگه کنار و بدون زن بمونند و دخترا جذب اینجور مردا بشن؟؟
اگر همه به برعکس قضیه نگاه کنند اونوقت فقط دنبال ظاهر آدما نیستند
اگر رفتی خواستگاری دختر همه چیز تموم، خب عزیزم خودتم باید همه چیز تموم باشی!
و باز هم برخلاف نظر برخی از دوستان، اون چیزی که برای زنها مهمتره (موقعیت مالی و تحصیلی و اجتماعی و شغلی)با چیزی که برای مردها مهمتره(زیبایی زن و اندام) متفاوته. یعنی اصلا اینطوری نیست که شما جز 5 درصد اول زیبایی مردان باشید که بروید جز 5 درصد اول انتخابهاتون روانجام بدهید. یعنی اگر قرار بر انتخاب بین شرایط باشه، مثلا یک آقای دکتر با درامد خوب یک خانوم زیبای کارشناسی رو انتخاب می کنه هر چند که آقا چهره متوسطی در بین مردان داشته باشه. {این به تفاوت معیارهای انتخاب بین زنان ومردان برمی گرده}
بله، شما باید امتیاز های نسبتا مشابهی رو داشته باشید. یعنی یک طوری جالب نیست که مردی با چهره معمولی و اندام معمولی و وضع مالی و تحصیلی و شغلی معمولی به خواستگاری یک دختر بسیار زیبا با بقیه شرایط معمولی بره! چون اختلاف بوجود میاره. ولی واقعا اگر یک پسر دکتر با شغل عالی و درامد عالی به خواستگاری یک دختر زیبا ولی مثلا با تحصیلات کمتر بره هرچند اگر خودش زیبا نباشه هیچ ایرادی نداره. اگراین پسر به خواستگاری دختری بره که نه زیبایی نه تحصیلات عالی و نه شغل عالی داشته باشه احساس پشیمونی ولش نخواهد کرد!
نادیای عزیز،اولویت اکثر خانومها برخلاف ما آقایون، موقعیت طرفه نه زیبایی واندامش!
باید دقت کرد که این دختر واقعا چقدر زیباست ، نه اینکه چقدر به خودش رسیده تا زیبا شده. من قبول ندارم که خارجی ها بیشتر آرایش می کنند. بیشتر دوستان من خارج از ایران هستند و می گن تقریبا دختراشون هیچ ارایشی ندارند. آمار و ارقام هم می گه هزینه آرایش خاورمیانه ای ها از کل اروپا بیشتره! ظاهر دخترهای ایرانی(به طور متوسط) در مجموع البته بهتر از خارجیهاست ولی قد و اندامشون ابدا!!
امید اگر زیبایی براتون مهمه، خیلی دقت کنید در انتخاب چهره که تحت آرایش نباشه . بعدا پشیمون نشید.
ببخشید اقا مهران یکم من رکم
شما که اینطور به قضیه نگاه می کنید
وقتی زنتون بغلتون میکنه شما رو بغل میکنه یا مدرکتونو
وقتی میگه دوستتون داره فکر کنم اون 0 رای جلوی حسابتون دوست داره
وقتی هم بوستون میکنه هم اون استاتیک و ریاضی 1 دانشگاتونو بوس میکنهر نه شما رو
حتما می گین چه فرقی میکنه ما که حالمون رو میکنیم
ولی یه دقیقه فکر کن وضع مالیت خراب بشه موقعیت اجتماعی ت از دست بره اونوقت زنت یا ولت میکنه یا سکس تعطیل .نمیتونی هم از دستش نارحت شی چون خودت اونجوری خریدیش.
اینجوری که گفتی ببین درست حساب میکنم یا نه؟
140 سانت قد وزن 100 میشه برای کسی که داره بیسواده درامد 50 هزار در ماه
150 قد وزن 80 :5 دبستان درامد250
160 فد وزن 70 نهضت سواد اموزی درامد 300
160 قد وزن 60 دیپلم درامد 500
....
....
179 قد وزن 51 چشم سیاه :پزشک ....
فقط یه سوال مزنه یه خانوم شکل هیلاری داف الان چنده تو بازار
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)