بهار جان تو مشکلاتت چندتاست یکی دو تا نیست که دختر
یکی ازین مشکلا دوستات و دخترای اطرافته توی بیشتر حرفات معلومه اونا باعث این طرز فکر و تنهاییت شدن . وقتی تو دوست دختر صمیمی که مثل خودت باشه نداری دقیقا حق با توست که دنبال دوستی پسر باشی تو اصلا به حرفشون اهمیت نده نخیر توی لاکت نیستی خیلی هم خوب و قویی ولی فازت با اونا یکی نیست و اگه کناره گیری کنی ازشون صدبار بهتره . بهتره دوستای جدیدی پیدا کنی که از دنیای به این بزرگی چیزای با ارزشتر و پشتوانه های محکمتر از دوست پسر داشته باشن تا اونا راه زندگی رو نشونت بدن دوستان تو زندگی رو نمیبرن شاید ببازن تو این دوران پر از توهم و احساس هیچی جز رویا نیست فریب و دلخوشی های ناپایدار دختر جون منم تجربه کردم .
پاییز و هوای ابری برا همه دلگیره خودتو اذیت نکن به نظرم از دوستات فاصله بگیر تنها نمیشی چون الانم که باهاشونو تنهایی اونا فقط یه گوش میخوان و چشم که بشینن از اتفاقای مثلا خوششون بگن که یه سال دو سال بعد تموم میشه . بهار زندگیتو پیدا کن خودت باش دوست دختر زیاده که به خودت بخوره واالا مشکلت با پسر حل نمیشه من فک کنم ازش دلسرد شی چون مشکلت چیزیه که پیداش نکردی و اگر پیداش کنی تو به همه ثابت میکنی که زندگی چیه

علاقه مندی ها (Bookmarks)