چرا میشه گفت بره دوست پسر پیدا کنه ولی قبلش بگه که .. . آیا به خودش مطمین هست که به اون پسر وابسته نشه ؟من نمی تونم حرفی بزنم
ولی خودت خوب میدونی اینجا کسی نمیاد بهت بگه برو با پسر دوست شو حتی اگه دلش چیز دیگه ای بگه!
وقتی هم با یکی دوست میشی لزومی نداره حیرون بذاری طرفو
خوب این دلبستنا طبیعیه و بستگی به ظرفیت آدمها داره!
اصلا اینکه اون آقا دلبسته ی بهار بشه و بعد بهار بخوای تموم کنی چیکار میکنی؟ که دلش نشکنه به هر حال اونم انسانه ممکنه روی زندگیش اثر بذاره
روی روابط اصلا نمیشه پیشبینی کرد یه دفه میبینی هیچ احساسی هم ردوبدل نشه و دوستی ساده تموم شه و برهیا اینکه پسر چنان محبت میکنه و یه مرد واقعی میشه واست که ناخوداگاه بدون اینکه بفهمی چی شده دلت پیشش گیر میکنه
و وابسته میشی .
میتونی به خودت قول بدی که بتونی چشماتو انقد باز نگه داری که عاشقش نشی یا بتونی به احساساتت غلبه کنی فردا پس فردا گفت خب دوستی تموم یه فاجعه برا خودت درست نکنی؟
بهار عزیز میدونی چیه ؟
کاش بتونی به خودت کمک کنی ازدواج کنی و مرد واقعی زندگیتو پیدا کنی حس تو با دوستی کم میشه اما حل نمیشه بعدش گیج و حیرون میشی.
ببین میتونی انقد رو خودت کنترل داشته باشی که ازآسیبهای هنگام دوستی و بعد دوستی درامان باشی؟؟
خودت عاقلی و بهتر خودتو میشناسی تصمیم با خودته . اما نظر من مشکل شما با دوستی تمام نخواد شد و خسته میشی مشکل اصلی این خلا رو پیدا کن . آیا مشکل داشتن دوسته صمیمیه؟ (جنسیت برات ملاکه؟) یا اینکه زندگیت رو گم کردی و احساس میکنی یه چیزی کمه ؟ راستی بهار نگران نباش از ینکه داری سرد میشی و احساسات کم شدن من بهت قول میدم این حس هرگز کم نمیشه یه تحریک کوچیک لازمه یه روز یه لحظه یه دیدار و آشنایی به وقت وقتش تورو متحیر میکنه ازینکه این احساست کجای دلت بوده وخبر نداشتی . به خودت زمان بده و دلیل اصلی افسردگی رو پیدا کن . به هر حال دوستی یه نو ع مسکنه خواستی دوست شو ولی قبلش سوالای بالا رو جواب بده

یا اینکه پسر چنان محبت میکنه و یه مرد واقعی میشه واست که ناخوداگاه بدون اینکه بفهمی چی شده دلت پیشش گیر میکنه
و وابسته میشی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)