دوست خوبم . من خیلی خیلی خوب میدونم که چقد برات دشوار خواهد بود و عصبی خواهی شد ولی کاری که باید کرد قبل از هر چیز خواستن از ته دلت هست من شیوه ای که خودم درپیش گرفتم برات شرح میدم میتونی از بعضی جاهاش استفاده کنی .
من به خاطره این گناهم اولین چیزی که میدونم اینه که مانعی برای اجابت دعاهامه و اینکه ماه محرم نزدیکه
و من به شدت به حرمت این ماه اعتقاد دارم و تصمیم دارم این ماه با خودم به خاطرش بجنگم با اینکه میدونم چه عذابی خواهم کشید دوست خوبم من یه تسبیح نازک و خوشرنگ که دوست داشتم خریدم سبز نیست گلبهیه ولی من این رنگو دوست دارم و دیدنش بهم حس خوبی میده اونو دور دستم پیچیدم و مثل دستبند همرامه وقتی عصبی هستم و تنهام و وسوسه میشم اونو باز میکنم و ذکر میگم گاهی صلوات البته همون موقع ارامش ندارم و قلبم به شدت میزنه و خیلی حالم بد میشه ولی بعد از چند دقیقه سختی همه چی تموم میشه و من از حس کاری کردم انقد غرق خوشحالی میشم که حتی اعتماد بنفس هم میگیرم .
دوست من راهی که تورو واقعا منع میکنه پیدا کن مثلا من ازینکه دعام مستجاب نشد و اینکه
خدا زندگی ایندمو به خاطره کارم نابود کنه ترسیدم واقعا میترسم همین ترس منو منع میکنه . به خودت جرات بده
هر وقت حتی به لرزیدن افتادی بیا اینجا بنویس تا اروم شی . موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)