anitaجان چرا کامل توضیح ندادی!!رابطه به همون شکل قبل داره ادامه پیدا میکنه؟! هنوز تماس ها و اس ام اس ها مثله قبل ادامه داره یا کمتر شده؟؟!!
تشکرشده 109 در 37 پست
anitaجان چرا کامل توضیح ندادی!!رابطه به همون شکل قبل داره ادامه پیدا میکنه؟! هنوز تماس ها و اس ام اس ها مثله قبل ادامه داره یا کمتر شده؟؟!!
ema1989 (سه شنبه 16 آبان 91)
تشکرشده 62 در 38 پست
نوشته اصلی توسط HMD
نوشته اصلی توسط هیام
نوشته اصلی توسط پیدا
سلام دوستان ِ عزیزمنوشته اصلی توسط ema1989
همونطور که قول داده بودم توی این مدت اصلا ً با گوشی نامزدم کاری نداشتم و هیچ حرفی در مورد این مسئله نزدم... به خاطر همین الان خبر ندارم که توی این مدت اون دختر با خط نامزدم تماسی گرفته و پیامی داده یا نه؟؟!
همونطور که اطلاع دارین وقتی متوجه موضوع شده بودم یه مدت مخفیانه گوشیشو چک میکردم و بعد از 2 ماه که دیده بودم ادامه پیدا کرد نامزدمو درجریان گذاشته بودم و آشکارا گوشیشو چک میکردم... اما از وقتی که براش نامه رو ایمیل کردم نه گوشیشو چک کردم و نه حرفی... اصلا ً به روش نیاوردم... یعنی الان که مدت ِ تعیین شده گذشته دوباره مخفیانه گوشیشو چک کنم تا متوجه بشم که باز هم تماسی درکار هست یانه؟؟ یا اینکه اول با خودش صحبت کنم و بهش بگم که از این به بعد گوشیشو چک میکنم تا وقتی که اعتمادم نسبت بهش برگرده و اگر چیزی نبینم دیگه ادامه نمیدم؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)