سلام دوست من
اتفاقا به نظر من شما باید خیلی قاطع برخورد کنی و براش مشخص کنی که این رفتارش از نظر شما اصلا پذیرفته شده نیست
آخه چه معنی میده که یه زن و مردی که هر دو متأهل هستن با هم چت کنن؟ به چه دلیل و بهانه ای؟!؟
زیادی open mind بودن هم تبعات منفی داره دوست من
تازه بر فرض که اون شخص دید اشتباهی داشته باشه همسر شما با این وضع قاعدتا نباید ادامه بدن!!
البته نباید زیادی روی این قضیه فوکوس کنید و زیاده از حد روی این قضیه بحث کنید این باعث میشه که پرده های احترام از بین بره
همونجوری که همسرتون رو شما غیرت نشان میدن شما هم باید دقیقا همونطور برای همسرتون حد و مرز مشخص کنین
اتفاقا اینجوری باعث میشی که ایشون بدونن که شما شخصیت محکم و مستقلی داری و این باعث میشه که حد و مرز کمتری برای شما بذارن
سعی کنین کاری کنین که وقت کمتری برای کار با نت داشته باشن
اگر که نیاز واجبی به نت ندارید (مثلا اینکه رشته تون مرتبط با کامپیوتر باشه) سعی کنید بدون اطلاع ایشون ترتیبی بدین که اینترنت قطع بشه البته اگه راهی داره که ایشون اصلا مطلع نشن
میدونید من مشاور نیستم و همش میترسم که راهکارم اشتباه باشه ولی اگر که خودم جای شما بودم خیلی جدی و قاطع به طرفم میگفتم که بهم بگو دقیقا منظورت از ادامۀ این رابطه چیه؟؟
اگه گفت که دلم برای اون میسوزه میگفتم که مگه تو مشاوری؟
اگه گفت که دوستمه میگفتم که یعنی تو دوستی یه زن متأهل رو با یه مرد میپذیری و قبول داری؟
خیلی جدی و منطقی بدون هیچ گونه دعوا یا برعکس تساهلی در رفتار
خیلی موشکافانه در مورد این قضیه باهاش بحث کنید ولی بعد کاری کنید که به خودش اجازه نده جلوی شما از اون فرد حرف بزنه این باعث میشه که به نظرش خیلی عادی بیاد این کار
حتی اگر که چتش بازم ادامه داشته باشه اصلا درست نیست که جلوی شما ازش حرف بزنه این کار قضیه رو خیلی طبیعی جلوه میده و قبح عمل میریزه
در کنار اینکار همه سعی تون رو بکنید که اونو به زندگی علاقمند کنید و سرگرمی دیگه ای براش جور کنید که کمتر طرف نت بره

علاقه مندی ها (Bookmarks)