سلام asrin gozali
با تشکر از دقتی که به پست من کردید ، همچنین توضیحاتی که جهت رفع ابهام دادید، خواهش می کنم مجددا با این توضیح به پست شماره 7 نگاهی کنید:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2440&pid=22706#pid22706
خدایی نکرده بحث سر شخصیت شما یا کسی دیگری نیست، بحث سر نتیجه گیری خطایی است که پس از مقدمه چنینی آقای گرد آفرید به این صورت کرده است:
اتفاقا من پیشاپیش مثالی در همان پست در رابطه با رابطه دختر و پسرها در جامعه خودمون زده ام که از قضا منطبق با اتفاقی هست که برای شما پیش آمده است. و تذکر من به شما (که با عرض معذرت شاید با ادبیات غیرصحیحی بوده است)، اشاره اصلاح این خطای شناختی دارد که که ازدواج را به گونه ای ریسک و متکی به شانس ببینیم.نوشته اصلی توسط گرد آفرید
اما در مورد راههای شناخت:
یکم: نقطه نظرات یک پلیس به معنی قانون نیست.
دوم: من و شما در همین جامعه هستیم، اگر هم نباشیم با گشتی در این تالار متوجه می شوید، دختران و پسرانی که نمونه این جامعه هستند، در این تالار مشکلاتشون بیشتر از اینکه ممانعت جامعه از ارتباط باشد از چگونگی نحوه ارتباط آنهاست. حتی خودتون با مشاهده پست می بییند این ارتباط ها تا کجا هم پیش می رود.
سوم: وقتی بحث ازدواج است دیگر نیازی به پنهانکاری و دور زدن خانواده ها و جامعه و قانون و ... نیست. و رسما مسیر شناخت باز است و چه در منزل یکدیگر باشد چه بیرون باشد و هیچ کسی مجوزه تعرض ندارد. بحث سر اینست که بعضی ها وارد یک رابطه احساسی یک جانبه و گاها بدون هدف ازدواج شده و همه چیز را پنهان می کنند.
من به صدها مراجع به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی در رابطه با ازدواج راههای رسمی (بدون پنهانکاری )جهت ازدواج دادم و بعضی از آنها حتی 6 ماه تا یکسال با هم رفت و آمد حتی خانوادگی داشتند و در جریان ریز و درشت مسائل شناختی و شخصیتی هم قرار گرفتند و هیچ کدام نیز توسط هیچ پلیسی نه دستگیر شده اند و نه مواخذه شده اند.
خلاصه:
1 - در ازدواج اگر چه به میزانی متغیرهای ناشناخته که ما آن را به شانس تعبیر می کنیم وجود دارند، اما هرچه اشتباهات فاحش را کم کنیم و دقت بیشتری داشته باشیم و از احساس ورزی افراطی جلوگیری کنیم کمتر دچار مشکل می شویم. و می توانیم مطمئن تر انتخاب کنیم.
2 - اگر نحوه تذکر من در پست 7، حمل بر بی ادبی شده،(چنان که شما برداشت کردید)، من از شما معذرت می خواهم و امیدوارم مرا ببخشید.
3 - راههای شناخت اگر رسمی باشد و ضوابط آنرا رعایت شود با موانعی بسیار کمی روبرو خواهد بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)